Rumah milik CEO syarikat senjata Jerman Rheinmetall terbakar kerana menghantar senjata ke Ukraine – media

(SeaPRwire) –   “Ekstremis kiri” yang mendakwa bertanggungjawab atas serangan itu mengaitkannya dengan penghantaran senjata Rheinmetall ke Kiev, media tempatan telah melaporkan

Armin Papperger, Ketua Pegawai Eksekutif salah satu pembuat senjata terkemuka Jerman, telah mempunyai rumah musim panasnya dibakar oleh pembakar. “Ekstremis kiri” yang mendakwa bertanggungjawab atas serangan itu mengaitkannya dengan penghantaran senjata Rheinmetall ke Ukraine, media tempatan telah melaporkan.

BUTIR-BUTIR AKAN MENYUSUL

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.