World titan club umumkan tarikh pembukaan rasmi dan lokasi.

WhatsApp Image 2023 11 06 at 12 32 48 PM

(SeaPRwire) –   CEO Club, GM Club, Marketing & Communication Club, dan Entrepreneur Club. Setiap kelab ini menyediakan platform untuk profesional dari domain yang berbeza untuk berhubung, bertukar pengetahuan, dan memupuk pertumbuhan dalam bidang masing-masing.

Dubai, Emiriah Arab Bersatu Nov 20, 2023  – World Titan Club gembira mengumumkan majlis perasmian rasmi untuk ekosistem kolaborasi dan pembelajaran kami yang dinamik. Majlis tersebut akan berlangsung pada 08.Des.2023 di hotel mewah Movenpick Grand Al Bustan hotel, Dubai, UAE, di mana pemimpin, eksekutif, dan entrepreneur akan datang bersama untuk merayakan pelancaran platform yang memberdayakan ini.

Visi World Titan Club adalah untuk mewujudkan persekitaran yang memberi inspirasi dan memberdayakan individu untuk mencapai potensi penuh mereka. Majlis perasmian akan menandakan permulaan era baru kolaborasi, inovasi, dan pertumbuhan bagi pemimpin dalam pelbagai industri.

Peserta boleh menantikan peluang jaringan, perbincangan yang memberi inspirasi, dan gambaran mengenai inisiatif menarik yang akan ditawarkan oleh World Titan Club untuk menyokong kejayaan ahlinya.

Kami menjemput anda untuk menyertai kami di majlis perasmian sebagai kami memulakan perjalanan untuk memberdayakan dan memberi inspirasi kepada pemimpin, eksekutif, dan entrepreneur. Kembalilah untuk maklumat lanjut mengenai acara bersejarah ini.

Untuk pertanyaan media, sila lawati:

NOMBOR TELEFON: +971 52 276 6591

NAMA SYARIKAT: GOLDEN TREE AWARDS

ALAMAT: Business Centre, Al Saaha C wing, Downtown, Dubai, UAE.

ALAMAT E-MEL: support@goldentreeevents.org

LAMAN WEB:

untuk maklumat lanjut mengenai visi kami dan acara akan datang.

Mengenai World Titan Club

World Titan Club adalah platform perintis yang direka untuk memberdayakan dan memberi inspirasi kepada pemimpin, eksekutif, dan entrepreneur dengan mewujudkan ekosistem kolaborasi dan pembelajaran yang dinamik. Dengan fokus pada memacu inovasi dan mengeratkan sambungan yang bermakna, World Titan Club komited untuk menyediakan sumber dan sokongan yang diperlukan kepada ahlinya untuk berjaya dalam landskap perniagaan yang sentiasa berubah hari ini.

Hubungan Media

worldtitanclub

7639922392

Business Centre, Al Saaha C wing, Downtown, Dubai, UAE

Sumber :world titan club

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )