YungChing Realty Group Mengubah Landskap Hartanah Taiwan Dengan Platform Jualan Bersama Ejen Hartanah

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 5 Feb 2024 — Sebagai tindak balas kepada pelbagai cabaran dalam industri hartanah, YungChing Realty Group memperkenalkan “Platform Jualan Bersama Agen Hartanah”, yang telah dianugerahkan di Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) 2023 di bawah kategori Perkhidmatan & Penyelesaian. Anugerah yang dianjurkan oleh Enterprise Asia itu telah berlangsung di Taipei, Taiwan, mengikuti Sidang Kemuncak Inovasi Antarabangsa (IIS) 2023. Bertajuk “Inovasi Lestari Untuk Perniagaan Masa Depan”, sidang kemuncak itu berfungsi sebagai platform global bagi pakar dan praktisian untuk berkongsi pandangan dan strategi serta mereka bentuk semula model perniagaan, produk dan perkhidmatan untuk mencipta pertumbuhan mampan bagi organisasi serta kesan positif terhadap masyarakat dan planet.

Sejak pelancarannya, Platform Jualan Bersama Agen Hartanah YungChing Realty Group yang dianugerahkan telah meningkatkan bilangan urusan hartanah yang dipermudahkan melalui kerjasama hampir 40%. Platform itu memudahkan pertukaran maklumat perumahan, kerjasama dalam melihat hartanah dan memudahkan urusan, membolehkan agen memetik ganjaran usaha bersama mereka. Ia telah memecahkan batasan skenario “sifar jumlah permainan”, memupuk kecekapan dalam urusan hartanah, menggalakkan kerjasama sihat dan meningkatkan kepuasan pelanggan.

Mengenai Enterprise Asia
Enterprise Asia adalah pertubuhan bukan kerajaan dalam usaha mencipta Asia yang kaya dengan keusahawanan sebagai enjin ke arah pembangunan ekonomi dan sosial yang mampan dan progresif. Sila lawati untuk maklumat lanjut.

Mengenai Anugerah Inovasi Antarabangsa
Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) ialah program pengiktirafan tahunan yang mengiktiraf inovasi cemerlang, dan dalam proses itu, menggalakkan organisasi untuk terus melabur dalam inovasi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Mengenai Sidang Kemuncak Inovasi Antarabangsa
Sidang Kemuncak Inovasi Antarabangsa (IIS) ialah sidang kemuncak tahunan yang menyediakan platform global berdaya saing dengan wawasan terkini mengenai inovasi dan peluang jaringan untuk komuniti elit eksekutif peringkat C, pengasas dan pemimpin fikiran yang ditugaskan untuk memacu inovasi dan pertumbuhan dalam organisasi masing-masing. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.