Xmind Gets Ahead untuk Melancarkan Aplikasi Pemetaan Mind di Apple Vision Pro

(SeaPRwire) –   SAN FRANCISCO, 6 Februari 2024 — Apple Vision Pro, dilancarkan tahun lalu dan boleh didapati bermula Jumaat, 2 Februari, ialah kacamata campuran pertama Apple, menggabungkan dunia sebenar dan digital. Dilengkapi dengan skrin ultra-tinggi resolusi, cip terkini dan teknologi penangkapan 3D tercanggih, ia membina pengalaman yang sangat immersif. Selain daripada aplikasi AR inovatif dan permainan immersif yang disediakan, Apple Vision Pro juga membezakan dirinya dengan alat produktiviti yang berdaya cipta, direka semula untuk meningkatkan kecekapan dan kreativiti dalam ruang kerja anda.

 
Xmind untuk Apple Vision Pro: Alat Pemetaan Minda Terbaik untuk Ideas Anda!

Sebagai aplikasi pemetaan minda dan pemikiran kreatif yang popular, Xmind telah melancarkan aplikasi pemetaan minda natif untuk Apple Vision Pro, direka semula dengan teliti untuk keselarasan optimum dengan visionOS Apple, membolehkan pengguna untuk mencipta peta minda dalam ruang maya tiga dimensi.

Xmind: Alat Pemetaan Mind yang Terunggul

Xmind, alat pemetaan minda dan pemikiran kreatif berciri penuh, menggalakkan kreativiti, menangkap inspirasi dan meningkatkan produktiviti. Xmind untuk VisionOS dengan reka bentuk licin dan ciri praktikalnya, menawarkan pengalaman pemetaan minda dan pemikiran kreatif yang diperkaya dan lancar di Apple Vision Pro, menetapkan piawaian baharu untuk perancangan dan penjanaan idea yang intuitif.

  • Struktur Reka Bentuk Profesional: Ia menawarkan lebih daripada struktur pemetaan minda radial tradisional untuk subjek khusus. Kuasakan pemikiran anda dengan menggunakan struktur yang betul seperti Peta Minda, Carta Logik, Carta Ikan, Carta Masa, Carta Pohon dan lain-lain.
  • Kotak Alat Minda Penting: Alat intuitif, dibuat untuk menguruskan pemikiran dan menambah maklumat lanjut kepada peta minda anda, termasuk Hubungan, Ringkasan, Sempadan, Nota, Penanda dan lain-lain.
  • Tema dan Gaya yang Menakjubkan: Pelbagai warna dan gaya yang boleh disesuaikan membolehkan anda mencipta peta minda yang benar-benar unik anda dan menonjol dengan peta minda yang menarik secara visual dalam masa yang singkat.
  • Penyusun: Alihkan peta minda anda ke bentuk senarai dengan satu klik untuk mendapat pandangan yang lebih teratur. Ia ideal untuk menguruskan senarai, menguruskan fakta dan idea, dan pengurusan tugasan. Alihkan bebas antara pandangan penyusun dan peta minda dengan satu klik.

 

Xmind untuk Apple Vision Pro
Xmind untuk Apple Vision Pro

 

Menakjubkan: Peta Minda Raksasa 200 inci yang Luar Biasa

Dengan Xmind pada Apple Vision Pro, peta minda anda boleh menjadi sebesar skrin raksasa sebenar 200 inci. Peta minda bersaiz super ini mengelilingi anda, memudahkan anda menangkap idea dan menggerakkan pemikiran kreatif dengan bebas bila-bila masa anda memerlukannya.

Immersif: Penciptaan dan Pemetaan Minda Spasial

Xmind, memanfaatkan sistem spasial Vision Pro, menawarkan ruang kreatif yang luas. Anda boleh beralih dari Bilik standard ke latar belakang semula jadi yang menginspirasi seperti langit bintang atau pemandangan tenang secara segera, mencipta atmosfera yang lebih menginspirasi untuk kerja anda.

Tepat: Susun Atur Khusus untuk Pengikutan Mata

Dengan fokus yang mendalam terhadap pengalaman pengguna, Xmind telah direka semula untuk sepenuhnya memanfaatkan potensi visionOS. Pentingnya, susun aturnya direka untuk berfungsi dengan sempurna dengan Sistem Pengoperasian Spasial Vision Pro. Ini bermakna ia menyediakan susun atur halaman yang lebih intuitif untuk dibuka dengan pengikutan mata, menjadikannya mudah dan lancar. Dengan reka bentuk ini, anda boleh dengan mudah dan tepat mengawal fungsi dengan sekadar pandangan.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.