XCMG Machinery Mendapat Tempat dalam Forbes China’s Globalization Innovators Selection 30&30 untuk Pertumbuhan Global yang Substansial

(SeaPRwire) –   XUZHOU, China, 2 Februari 2024 — 2023 Forbes China Globalization Innovators Selection 30&30 telah mengiktiraf XCMG (SHE: 000425, “XCMG”) sebagai Jenama Utama atas kejayaan yang luar biasa dalam pasaran antarabangsa serta inovasi perintis yang memajukan pembangunan industri global. 

XCMG Machinery Earns Spot on Forbes China’s Globalization Innovators Selection 30&30 for Substantial Global Growth.
XCMG Machinery Earns Spot on Forbes China’s Globalization Innovators Selection 30&30 for Substantial Global Growth.

Pemilihan 30&30 Forbes China meraikan jenama-jenama China yang mencapai pertumbuhan yang mantap di seluruh dunia dan mengejar inovasi terkini. Dalam 80 tahun, XCMG telah berkembang menjadi perusahaan jentera pembinaan yang terkemuka dengan daya saing global, pengaruh, dan jenama ikonik dalam industri pembuatan peralatan China, meliputi 95 peratus negara yang mengambil bahagian dalam Inisiatif “Belt and Road”. 

“Kami sangat berbesar hati untuk diiktiraf sebagai salah satu jenama utama untuk kejayaan globalisasi dan inovasi. XCMG komited untuk membawa produk dan perkhidmatan terbaik kepada pelanggan kami di seluruh dunia, dan kami akan terus memajukan inovasi teknologi dan pembangunan perniagaan bersepadu sebagai peneraju industri jentera pembinaan global,” kata Yang Dongsheng, pengerusi XCMG

Hasil pendapatan antarabangsanya telah menyumbang 40 peratus daripada jumlah hasil pendapatan XCMG dari Januari hingga Oktober 2023. 

Pembangunan berkualiti tinggi membawa kepada kejayaan global 

Pada 23 Disember 2023, XCMG secara rasminya menubuhkan pusat perolehan globalnya untuk memecahkan halangan model organisasi dan operasi tradisional serta proses, sistem, dan mekanisme untuk mencapai pembangunan menyeluruh dan sinergi, menyepadukan semua sumber yang tersedia, dan mencipta nilai yang lebih besar melalui transformasi pembelian nilai. 

Sementara itu, XCMG juga telah merasmikan bahagian perniagaan antarabangsa dan mengumumkan 14 rantau operasi global untuk menyokong pengurusan perniagaan luar negara yang terperinci, yang juga merupakan sebahagian daripada strategi operasi antarabangsa “1+14+N” kumpulan untuk merangkul perubahan, mempercepatkan transformasi, dan mencapai kejayaan berterusan. 

World Brand Lab menerbitkan senarai 500 Jenama Paling Berpengaruh di Dunia 2023 pada 13 Disember di New York City, dan XCMG telah diiktiraf sebagai salah satu jenama dengan kedudukan ke-382, kedudukan tertinggi di kalangan semua syarikat jentera pembinaan China. Jenama XCMG kini bernilai 113.619 bilion yuan (USD 15.94 bilion). 

“Sebagai salah satu pengeluar jentera pembinaan terbesar di China, XCMG sentiasa komited terhadap matlamat untuk membina rantaian industri bertaraf dunia dan menyumbang kepada pembinaan masa depan yang lebih baik dengan produk dan perkhidmatan berkualiti tinggi,” kata Yang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.