Wondershare Repairit Melancarkan V5.5: Mendefinisikan Kecemerlangan Pemulihan Imej dengan Model Peningkatan AI Terkini

(SeaPRwire) –   VANCOUVER, BC, Jan. 30, 2024 — Wondershare Repairit, pembekal perisian terkemuka, gembira untuk memperkenalkan versi terkini perisian mereka – V5.5 untuk desktop dan V3.0 untuk talian. Pembaruan luar biasa ini memperkenalkan model peningkatan AI canggih berteknologi terkini yang direka khas untuk video, imej, dan potret. Bersama-sama dengan sokongan format yang dipertingkatkan, pembaruan menyeluruh ini memberdayakan pengguna untuk dengan mudah mendapatkan foto-foto berkualiti tinggi yang dipulihkan, memastikan kelestarian kenangan berharga mereka.

Wondershare Repairit Unveils V5.5: Redefining Image Restoration Excellence with Cutting-Edge AI Enhancement Models
Wondershare Repairit Unveils V5.5: Redefining Image Restoration Excellence with Cutting-Edge AI Enhancement Models

Model AI Lanjutan

Versi 5.5 meningkatkan tiga model AI lanjutan: Model Am, Penambahbaikan Potret, dan Pembaikan Gambar Lama. Model AI Am disesuaikan untuk pelbagai senario, cemerlang dalam meningkatkan landskap, seni bina bandar. Model Potret bekerja dengan sempurna untuk secara automatik mengenal pasti dan meningkatkan ciri-ciri muka sambil membersihkan, mengurangkan bunyi, dan mempertajam imej. Model Gambar Lama mempunyai algoritma dipertingkatkan untuk lebih baik menangani koyakan dan meningkatkan pewarnaan. Selain itu, versi terkini menyokong sehingga 8K muat turun, menawarkan kualiti imej tanpa persaingan.

Fungsi Penambahbaikan Video mempamerkan model AI yang pelbagai gaya dengan pelbagai gaya, menawarkan pilihan untuk penyingkiran kabur yang berkesan, pengurangan bunyi, dan penambahbaikan keseluruhan kualiti video. Pengguna boleh memuat pratonton keputusan dan mengeksport video mereka dalam resolusi hebat 4K untuk pengalaman tontonan yang menyerap.

Versi dipertingkatkan ini selari dengan antaramuka talian dan memperkenalkan fungsi Generasi Isian AI baharu. Fungsi ini menangani cabaran yang berkaitan dengan kandungan imej yang hilang disebabkan pelbagai faktor fizikal dan menyediakan penyelesaian canggih.

Komitmen Reka Bentuk Berkumpulan Pengguna

Iris Liu, Pengarah Jenama Wondershare, berkata, “Wondershare Repairit sentiasa memberi keutamaan reka bentuk berkumpulan pengguna, memberi tumpuan untuk menyampaikan pengalaman produk yang dipertingkatkan yang ditandai oleh kesederhanaan dan fungsi intuitif. Pembaruan terkini pergi di luar penyempurnaan antaramuka desktop, meluaskan peningkatannya ke bengkel talian dengan menyatukan semua fungsi ke dalam halaman tunggal dan memudahkan keupayaan pembaikan berbilang fungsi secara serentak.”

Versi 5.5 meluaskan sokongan formatnya, kini menampung format MPG, RSV, BMP, dan WEBP, menyediakan pengguna dengan lebih banyak pilihan untuk pembaikan fail yang berkesan.

Keserasian dan Harga

Wondershare Repairit adalah alat pembaikan yang menyeluruh yang merangkumi desktop (selaras dengan Windows dan Mac OS) dan hujung talian, menyediakan penyelesaian bersepadu untuk video, imej, audio, fail, dan pembaikan e-mel. Repairit Desktop boleh didapati dengan harga bermula dari 29.99 USD untuk kit asas, manakala Repairit talian boleh didapati sebagai langganan atau pilihan bayar-guna untuk memenuhi keutamaan pengguna.

Untuk ujian percuma dan muat turun, lawati .

Terus dikemaskini dengan berita terkini dengan mengikuti kami di,, dan.

Tentang Wondershare

Wondershare adalah syarikat perisian berkelas dunia yang komited untuk menyediakan penyelesaian inovatif untuk penggunaan peribadi dan perniagaan. Sebagai pemimpin pasaran dalam produk kreativiti dan produktiviti, Wondershare telah diiktiraf dengan anugerah dari The Shorty Awards, G2 Crowd, dan GetApp. Dengan lebih daripada 100 juta pengguna di 150 negara, misi Wondershare adalah untuk membantu pengguna kami mengejar keinginan mereka dan membina dunia yang lebih kreatif bersama-sama.

Hubungi:
Iris Liu

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.