Wingderm® “Dual Innovation, Infinite Possibilities” Persidangan Global Pendistribusian Berjaya Diadakan di IMCAS

(SeaPRwire) –   BEIJING, Feb. 5, 2024 — Kongres IMCAS World 2024 telah diadakan di Paris, Perancis dari 1 hingga 3 Februari. Pada hari pertama, Wingderm® dengan jayanya menganjurkan persidangan pelancaran peranti baharu “Inovasi Ganda, Infinite Possibilities” untuk rakan-rakan edarannya di seluruh dunia, bersama-sama dengan persembahan pembaruan Renuva® dan sesi berkongsi aplikasi klinikal, yang berjaya sepenuhnya.

Global Parters
Global Parters

Will Wong, CEO Wingderm® memperkenalkan Lasermach 2, generasi baharu penyelesaian penghilangan rambut laser, yang telah ditingkat upaya secara menyeluruh daripada unit perkakasan, aplikasi klinikal dan kecerdasan, menjadikannya lebih cekap, lebih selesa dan lebih cerdas. Lasermach 2 dijangka akan menjadi peranti penghilangan rambut yang sangat kompetitif dalam beberapa tahun akan datang.

Renuva® telah mendapat sambutan daripada ramai rakan sejak pelancarannya. Carol Ren, Naib Presiden Wingderm®, menekankan bahawa Renuva® telah ditingkat upaya dalam pelbagai aspek seperti Tip Rolling yang dipertingkat telah menggunakan teknologi pengesanan magnetik, dan GrowTip baharu khusus untuk aplikasi pertumbuhan rambut. Melalui peningkatan ini, Renuva® akan terus meningkatkan kemudahan operasi dan memenuhi keperluan individu pencinta kecantikan.

Sebagai penceramah utama, Dr. Matthieu SERGENT FERRERI dari Perancis berkongsi aplikasi klinikal Renuva® dalam peningkatan keadaan kulit seperti garis halus, kehilangan rambut, pigmentasi, parut dan penuaan foto, Dr. Martyn King dari United Kingdom membentangkan pendekatan menyeluruh menggabungkan Renuva® dengan peningkatan kecantikan lain seperti toksin botulinum, benang PDO, dan pengisi asid hialuronik.

Carol Ren menyampaikan Sijil Penghargaan kepada kedua-dua penceramah jemputan, menyatakan pengiktirafan dan terima kasih atas sumbangan penting mereka kepada aplikasi klinikal Renuva®. Manakala Will Wong menyampaikan Sijil Perkongsian kepada edarawan cemerlang, yang tidak sahaja pengiktirafan atas prestasi cemerlang mereka, tetapi juga harapan dan komitmen terhadap kerjasama masa hadapan.

Semasa pameran 3 hari, Wingderm® mempamerkan pelbagai peranti, dengan Lasermach 2 dan Renuva® yang dipertingkat mendapat minat yang besar. Pada masa hadapan, mereka akan dilancarkan secara rasmi. Sila tunggu maklumat terkini.

Tentang Wingderm®

Wingderm® sejak penubuhannya pada 2016, dengan matlamat “Keindahan & Teknologi, Mudah Capai”, menyediakan peranti perubatan estetik pintar fotonik terkemuka dan boleh dipercayai, yang telah dieksport ke lebih 80 negara, dengan lebih 10,000 unit dipasang, diiktiraf selamat dan berkesan oleh pakar dan pencinta kecantikan.

Untuk maklumat lanjut lawati:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.