VUZ MENAKSEKSAI HIBURAN UNTUK APPLE VISION PRO: MASA DEPAN TEKNOLOGI IMMERSIF MEMBUKA LAMBARAN

(SeaPRwire) –   DUBAI, UAE, LOS ANGELES dan RIYADH, Arab Saudi, 6 Feb 2024 — Hari ini VUZ, aplikasi sosial imersif terkemuka dan platform video imersif, mengumumkan ketersediaan VUZ segera di App Store untuk Apple Vision Pro.

VUZ REDEFINES ENTERTAINMENT FOR APPLE VISION PRO: THE FUTURE OF IMMERSIVE TECHNOLOGY UNFOLDS


VUZ REDEFINES ENTERTAINMENT FOR APPLE VISION PRO: THE FUTURE OF IMMERSIVE TECHNOLOGY UNFOLDS

VUZ menjembatani jurang antara fizikal dan maya untuk menawarkan pustaka kandungan imersif premium yang paling besar di dunia.  Menampilkan lebih daripada 20,000 jam kandungan imersif premium eksklusif dengan lebih daripada 2 bilion tontonan yang meliputi segmen hiburan, pencipta dan sukan, termasuk pengalaman XR, VR dan AR dari serata dunia.

Dengan mengintegrasikan teknologi canggih VUZ dengan Apple Vision Pro dengan lancar, pengguna kini boleh memulakan perjalanan yang groundbreaking ke dalam alam realisme imersif yang tiada tandingan.

VUZ untuk Apple Vision Pro adalah groundbreaking dan satu mercu tanda global yang utama,” kata pengasas VUZ, Khaled Zaatarah.  “Kami tidak hanya memasuki satu bab baharu teknologi imersif; kami sedang menulis semula seluruh naratif dan membina masa depan media dan hiburan.  Gabungan inovasi canggih dan kandungan imersif dalam VUZ untuk Apple Vision Pro adalah peralihan seismik dalam cara kita mempersepsi dan melibatkan diri dengan hiburan, dan akan mengubah segalanya. Kami teruja untuk memperkenalkan era baharu pengalaman imersif yang akan memikat dan mengubah suai cara pengguna berinteraksi dengan alam digital. Kemungkinan adalah tidak berkesudahan.

Dengan VUZ untuk Apple Vision Pro, pengguna boleh meneroka alam maya, menghadiri acara langsung, berdiri di kalangan selebriti dan pencipta terkemuka, dan melibatkan diri dalam interaksi sosial untuk realisme dan penglibatan pada peringkat yang belum pernah berlaku sebelum ini.  Pustaka kandungan VUZ juga akan membolehkan pengguna berbaur dalam konsert imersif, mengalami kandungan di sebalik tabir dengan pandangan 360 darjah, dan berkongsi ruang maya dengan rakan-rakan di seluruh dunia.

Sebagai tambahan kepada pelancaran produk yang groundbreaking ini, VUZ baru-baru ini mengumumkan kerjasama dengan LALIGA, liga bola sepak Sepanyol terkemuka dan ekosistem bola sepak terbesar di seluruh dunia. Kerjasama ini bersedia untuk melibatkan peminat bola sepak dengan kandungan imersif tanpa henti pada platform VUZ, yang menyediakan dimensi baharu pada pengalaman LALIGA.

Pada tahun 2022, aplikasi sosial imersif VUZ memenangi Anugerah Syarikat Teknologi Tahunan oleh Anugerah Usahawan Teknik dan telah mengumpul lebih daripada $30 juta sejak penubuhannya yang disokong oleh pelabur seperti e& Capital, Caruso Ventures, Dubai Future District Fund, SRMG, dan banyak lagi. Platform media imersif akan memanfaatkan infrastruktur rakan kongsinya untuk berkembang ke negara-negara di seluruh dunia.

Mengenai VUZ

ialah sebuah syarikat teknologi yang ditubuhkan pada tahun 2017 dan salah satu platform sosial imersif yang berkembang paling pesat di dunia. Setakat ini, syarikat telah menarik dana modal ventura sebanyak $30 juta. VUZ telah mencapai lebih daripada 1 bilion paparan skrin dan mempunyai pejabat di Dubai, Los Angeles, dan Riyadh, dan mempunyai pasukan yang terdiri daripada lebih daripada 50 orang dengan kepakaran dalam pelbagai jenis inovasi dan kepakaran pembangunan produk merentas pelbagai sektor teknologi. Memenangi anugerah permulaan tahun ini dan menang sebagai finalis dalam Webit Founders Games dari 3,500 syarikat teknologi baharu scaelup termasuk Time Draper sebagai ahli juri.

Muat Turun Aplikasi Mudah Alih VUZ: 
Terus ikuti perkembangan bersama kami di Instagram VUZ: 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.