Vistex Umumkan Amos Biegun Sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Sementara

(SeaPRwire) –   HOFFMAN ESTATE, Ill., 7 Februari 2024Vistex hari ini mengumumkan Amos Biegun telah dilantik sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Interim mereka.

Berikutan kematian tragis Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Vistex, Sanjay Shah, Vistex telah melantik Amos untuk memimpin syarikat. Selama sepuluh tahun di Vistex, Amos telah memimpin cabang perniagaan Hak dan Royalti dan berkhidmat sebagai Pengarah Urusan Syarikat UK. Sebelum itu, Amos merupakan Ketua Pegawai Eksekutif bagi Counterpoint Systems, penyedia perisian Hak dan Royalti yang terkemuka, selama hampir 20 tahun sebelum Vistex memperoleh syarikat tersebut pada 2014. Pengalamannya sebelum ini sebagai Ketua Pegawai Eksekutif dan usahawan serta penglibatannya yang panjang di Vistex sebagai ahli Pasukan Kepimpinan Global Vistex, menjadikan Amos calon terbaik untuk memimpin syarikat dalam fasa seterusnya ini.

“Sanjay merupakan seorang yang sangat berpandangan jauh dan seorang usahawan, pemergian beliau telah memilukan hati kita semua. Saya berbesar hati kerana dipilih sebagai Ketua Pegawai Eksekutif Vistex, ketika kami beralih ke fasa seterusnya ini. Vistex akan terus menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan perisian bertaraf dunia untuk pelanggannya,” kata Biegun. “Bersama pasukan kepimpinan eksekutif kami dan semua rakan sekerja kami di Vistex, saya tetap komited terhadap visi yang telah ditetapkan oleh Sanjay, dan akan terus menyampaikannya, kini dan pada masa akan datang.”

Perihal Vistex
Penyelesaian Vistex membantu perniagaan mengambil alih kawalan ke atas proses kritikal misi mereka. Dengan pelbagai program meliputi harga, perdagangan, royalti dan insentif, ia boleh menjadi rumit untuk melihat ke mana semua wang mengalir, apatah lagi berapa banyak perbezaan yang berlaku pada jumlah hasil dan jualan bersih. Dengan Vistex, para pemegang kepentingan perniagaan dapat melihat angka, melihat apa yang benar-benar berfungsi, dan melihat apa yang perlu dilakukan seterusnya – sehinggakan mereka dapat memastikan setiap wang yang dibelanja atau diperoleh benar-benar mendorong pertumbuhan, dan bukan hanya kos tambahan. Perusahaan terkemuka dunia dalam pelbagai industri bergantung pada Vistex setiap hari untuk mendorong perniagaan mereka. Lawati .

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.