Viomi Technology Co., Ltd Baru-baru Ini Menyelesaikan Pemindahan Lokasi Kemudahan Sistem Pemurnian Air Pintar

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, Feb. 5, 2024 — Viomi Technology Co., Ltd (“Viomi” atau “Syarikat”) (NASDAQ: VIOT), syarikat teknologi IoT@Home terkemuka di China, hari ini mengumumkan anak syarikatnya, Guangdong Lizi Technology Co., Ltd. (“Guangdong Lizi”), baru-baru ini telah memindahkan kemudahan sistem pemurnian air pintar ke Viomi IoT Technology Park.

Sebagai bahagian penting Taman Teknologi IoT Viomi, pemindahan sistem pemurnian air pintar Guangdong Lizi ke Pusat Pembuatan Pintar Taman ini menandakan kami memasuki fasa baru dalam penglibatan kami dalam sektor pemurnian air. Memandang ke hadapan, kami akan secara berperingkat mengintegrasikan penyelidikan dan pembangunan, pembuatan dan pengujian komponen teras, bersama baris pengeluaran sepenuhnya automatik dan pintar, untuk menjadi kemudahan pemurnian air pintar terkemuka di dunia.

Mengenai Viomi Technology

Misi Viomi adalah untuk mendefinisikan semula masa depan rumah melalui konsep IoT @ Home.

Viomi telah membangunkan platform unik IoT @ Home yang terdiri daripada ekosistem produk pintar rumah inovatif yang boleh disambungkan ke IoT, bersama-sama dengan rangkaian produk boleh guna dan perniagaan bernilai tambah yang berkaitan. Platform ini menyediakan titik masuk yang menarik ke dalam rumah pengguna, membolehkan pengguna berinteraksi dengan cara yang bijak dan seperti manusia dengan portfolio produk IoT yang luas untuk memudahkan kehidupan seharian, meningkatkan kecekapan dan menambah kenikmatan, seraya membenarkan Viomi untuk meningkatkan asas pengguna rumah dan menangkap pelbagai acara penggunaan tambahan di alam sekitar rumah.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati: .

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Di China:

Viomi Technology Co., Ltd
Claire Ji
E-mail:  

Piacente Financial Communications
Hui Fan
Tel: +86-10-6508-0677
E-mail:  

Di Amerika Syarikat:

Piacente Financial Communications
Brandi Piacente
Tel: +1-212-481-2050
E-mail:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.