ViewSonic memperkenalkan Paparan LED All-in-One 245 inci yang boleh disesuaikan di ISE 2024

(SeaPRwire) –   Memperluaskan Kefleksibelan dengan Penyelesaian LED All-in-One yang Baru

BREA, Calif., Jan. 29, 2024 — , penyedia penyelesaian visual terkemuka global, sedang mempamerkan siri barunya LDC, tambahan yang boleh disesuaikan kepada barisannya yang maju  di — menandakan kemajuan penting dalam reka bentuk produk dan pengembangan teknologi paparan LED serta penawaran syarikat. Paparan LED All-in-One yang boleh disesuaikan ViewSonic menggabungkan kelebihan paparan LED tradisional dan All-in-One, memudahkan penciptaan visual besar dan berwarna-warni yang sesuai untuk perniagaan, komersial, dan persekitaran awam.

ViewSonic's LDC series comes with versatile visual quality and sizes, adapts perfectly to any space
ViewSonic’s LDC series comes with versatile visual quality and sizes, adapts perfectly to any space

“Paparan LED telah mendapat populariti yang besar disebabkan oleh keunggulan mereka dalam kepekatan warna dan kecerahan yang memberikan imej berkualiti tinggi untuk pelbagai aplikasi, daripada hiasan dalaman gaya hingga papan tanda awam untuk penonton pelbagai saiz,” kata Dean Tsai, Pengurus Am Bahagian Unit Projektor & LED ViewSonic di ViewSonic. “Penggunaan meluas ini telah mendorong inovasi teknologi yang pesat dalam sektor ini. Di ViewSonic, kami memanfaatkan kepakaran kami dalam inovasi paparan visual untuk meningkatkan kefleksibelan barisan paparan LED All-in-One kami. Kehadiran kami di ISE 2024 adalah satu penunjukan jelas komitmen kami untuk membangunkan penyelesaian terkini yang menggabungkan kebolehkustomisan, kemudahan penggunaan, dan kebolehpercayaan tanpa songsong untuk persekitaran perniagaan pelbagai.”

Memperluaskan Kefleksibelan untuk Paparan LED All-in-One Dalaman 
Paparan LCD kerap digunakan untuk pembentangan besar, menawarkan prestasi visual purata dan saiz tetap yang menghadkan kesesuaian kepada ruang yang berbeza. Manakala dinding video LED tradisional menawarkan visual yang cerah dengan saiz yang boleh disesuaikan, ia terhalang oleh proses pemasangan yang kompleks, kerap memerlukan pelbagai konfigurasi sistem. Sebaliknya, paparan LED All-in-One menangani kompleksiti pemasangan sambil menawarkan reka bentuk bersepadu tetapi datang dalam saiz tetap.

Siri LDC baru ViewSonic menyelesaikan cabaran ini sambil memecahkan batasan baru untuk keupayaan paparan LED All-in-One, menggabungkan manfaat saiz dan nisbah aspek yang boleh disesuaikan dengan pemasangan, operasi, dan penyelenggaraan yang mudah. Sama ada di perniagaan, komersial, pendidikan, atau persekitaran profesional lain, siri LDC menawarkan kualiti visual tanpa songsong dan fleksibiliti. Reka bentuk modularnya memastikan pengangkutan yang mudah dan membolehkannya muat di lif, mencipta skrin melebihi 100″ dan disesuaikan untuk mana-mana ruang. Selain itu, sebagai paparan All-in-One, ia menyokong pemasangan mudah dan senang tanpa mengorbankan ruang untuk menampung sistem kawalan.

Daripada pelbagai aplikasinya, siri LDC khususnya sesuai untuk meningkatkan ruang mesyuarat. Untuk mempamerkan ini, ViewSonic akan mempamerkan dinding video LED 245″, nisbah 21: 9, dicipta oleh siri LDC di ISE 2024 — menunjukkan susunan yang sesuai untuk kolaborasi dan komunikasi kumpulan besar dengan menyepadukannya dengan “Penyelesaian Ruang Mesyuarat ViewSonic untuk Bilik Microsoft Teams.”

Memperkembangkan Kebolehpercayaan dan Estetika
ViewSonic juga terus memperluaskan keupayaan tawarannya yang sedia ada, mengambil teknologi perlindungan permukaan dan panel kawalan yang fleksibel pada siri LDC dan LDM generasi kedua yang baru.

Pengintegrasian teknologi rawatan permukaan Glue-on-Board (GOB) meningkatkan kekuatan setiap paparan dengan memberikan perlindungan kukuh terhadap benturan selain keupayaan tahan air dan debu. Kotak kawalan sistem yang boleh dilepas membolehkan akses fleksibel kepada sistem kawalan serta menyumbang kepada estetika paparan minimalis — dengan reka bentuk sangat nipis dan tanpa tompok untuk nisbah skrin ke badan yang mengesankan.

Siri LDM yang ditingkat upaya menawarkan pilihan paparan lebih besar sehingga 231″ dengan fungsi tambahan, khususnya untuk ruang lebih besar seperti dewan persidangan dan pengajian. Selain itu, ciri mudah alihnya, seperti mod Pic-by-Pic (PbP) dan Pic-in-Pic (PIP), memudahkan kolaborasi dan pembentangan interaktif yang lancar di tempat kerja.

Pengunjung di ISE 2024 akan mengalami paparan LED All-in-One inovatif yang dipamerkan oleh ViewSonic. Bersama siri LDC dan LDM baru, akan dipamerkan, terus menakjubkan penonton dengan kebolehgerakan dan fleksibilitinya, ideal untuk sektor hospitaliti dan seterusnya.

ViewSonic di ISE 2024
Lokasi: Booth #2R600, Hall 2, Fira Barcelona Gran Via, Barcelona, Sepanyol
Tarikh dan Masa:

  • 30 Januarith1 Februarist, 2024: 10:00 pg6:00 ptg
  • 2 Februarind, 2024: 10:00 pg4:00 ptg

Untuk mengalami penyelesaian visual inovatif ViewSonic, klik  untuk membuat tempahan lawatan booth.

Tentang ViewSonic
ViewSonic, berpangkalan di California, adalah pembekal penyelesaian visual global terkemuka yang menjangkau lebih 100 negara. Dengan lebih 35 tahun kepakaran dalam teknologi visual, ViewSonic menyampaikan portfolio lengkap perkakasan, perisian, dan perkhidmatan termasuk monitor, projektor, paparan pen, paparan interaktif, paparan LED, penyelesaian SaaS, perkhidmatan AI, kandungan interaktif, dan lebih lagi. Ekosistem inovatif ini membolehkan pendidikan, tempat kerja, dan individu untuk memupuk kebolehciptaan, kolaborasi, dan pembelajaran tanpa halangan. Direka untuk prestasi optimal dan kepuasan pelanggan, penyelesaian ini mengintegrasikan amalan pengeluaran lestari dan mematuhi piawaian Alam Sekitar, Sosial, dan Tadbir Urus (ESG) yang komprehensif. Di ViewSonic, misi kami adalah membenarkan pelanggan “Melihat Perbezaan” setiap hari. Ketahui lebih lanjut di .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.