Tunjukkan Kasih Sayang Anda Untuk Rumah Anda Pada Hari Valentine Dengan Diskaun Produk Eksklusif Tineco

(SeaPRwire) –   SEATTLE, Feb. 1, 2024 — Pada Hari Valentine tahun ini, tunjukkan kasih sayang anda tidak hanya kepada pasangan anda, tetapi juga untuk rumah anda! Tineco, sebuah brand terkemuka dalam penyelesaian pencucian rumah inovatif, gembira mengumumkan promosi khas Hari Valentine dengan diskon mendalam untuk produk terpilih.


Dari 1 hingga 4 Februari, simpan sehingga 20% pada pemvakuman pintar teratas Tineco dan pembersih lantai, menjadikannya masa yang sempurna untuk meningkatkan rutin pembersihan anda dan memberikan hadiah kebersihan untuk rumah anda.

Tineco PURE ONE Station FurFree – Pembersihan Pintar Mudah

Tineco PURE ONE Station FurFree adalah pemvakuman tongkat pintar mutlak yang mendefinisikan semula pengalaman pembersihan. Dengan stesen OmniHub 4-in-1 terkini, penyelenggaraan menjadi mudah. Versi terbaru ini tidak hanya menyediakan pengalaman pengguna luar biasa tetapi juga memastikan proses pembersihan yang bebas masalah.

Berikut adalah beberapa ciri-ciri Tineco PURE ONE Station FurFree:

 • Fungsi pembersihan diri untuk penyelenggaraan tanpa usaha
 • Prestasi pembersihan laluan penuh untuk kesudahan bersih tanpa cela
 • Tong 3L yang membolehkan pembersihan tanpa gangguan selama 60 hari
 • Sistem penapisan 4 peringkat maju yang menangkap sehingga 99.97% debu dan bahan buangan
 • Teknologi ZeroTangle yang mencegah sikat daripada berselerak
 • Reka bentuk ringan dan masa berterusan 60 minit untuk pengalaman pembersihan licin

Tineco FLOOR ONE S5 Blue – Rakan Pembersihan Sempurna Anda

Tineco FLOOR ONE S5 Blue adalah rakan pembersihan sempurna untuk pemilik rumah moden. Berpisah dengan kesukaran kaedah pembersihan lantai tradisional dan sambut penyelesaian revolusi yang direka untuk membawa kemudahan dan kecekapan tanpa tandingan ke rutin pembersihan anda.

Tineco FLOOR ONE S5 Blue menampilkan:

 • Sistem Pembersihan Air Segar Real untuk lantai yang bersih tanpa sisa
 • Sistem pembersihan diri dan fungsi kering untuk kebersihan optimal dan kebolehgunaan serta merta
 • Pemantau Cerdas iLoop Tineco menyediakan ingatan penyelenggaraan, laporan pembersihan, dan sumber yang bernilai
 • Mencapai lantai bersih tanpa cela dengan mudah

Tineco FLOOR ONE S5 COMBO – Penyelesaian Pembersihan 3-dalam-1 Utama

Tineco FLOOR ONE S5 COMBO adalah penyelesaian sempurna untuk semua keperluan pemvakuman dan pembersihan anda. Dengan reka bentuk 3-dalam-1 inovatifnya, ia sempurna untuk membersihkan pejabat, apartmen, dan rumah kecil dengan lantai keras dengan mudah.

Tineco FLOOR ONE S5 COMBO melakukan segalanya:

 • Pemvakuman penuh saiz
 • Pembersihan lantai
 • Pemvakuman genggam ringan dengan pelbagai lampiran

Butiran Promosi Hari Valentine:

Jangan lepas peluang ini untuk menunjukkan kasih sayang anda untuk rumah pada Hari Valentine! Lawati untuk mempelajari lebih lanjut mengenai diskaun eksklusif ini.

Mengenai Tineco

Tineco ditubuhkan pada 1998 dengan SKU pertama sebagai pemvakuman dan, pada 2019, melakorkan pemvakuman pintar pertama di dunia. Kini, brand ini telah berinovasi menjadi pemimpin global menawarkan peralatan pintar di pelbagai kategori rumah, termasuk penjagaan lantai, dapur, dan peribadi. Tineco komited kepada visi brandnya untuk mempermudahkan kehidupan melalui teknologi pintar dan terus berinovasi dengan peranti baharu.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.