Trintech Memperkukuh Komitmen Terhadap Ekosistem Rakan Kongsi dengan Pelantikan Ketua Pegawai Rakan Kongsi

(SeaPRwire) –   DALLAS, Feb. 1, 2024 — , pembekal global terkemuka bagi penyelesaian kewangan awam di pejabat kewangan, hari ini mengumumkan pelantikan Mekaela Davis – SVPnya, Kejayaan Rakan & Penasihat Global — kepada Ketua Pegawai Rakan.

Mekaela Davis, Ketua Pegawai Rakan Trintech

Mekaela Davis, Ketua Pegawai Rakan Trintech

“Dalam alam perniagaan dan teknologi kami yang berubah dengan pantas, syarikat-syarikat bergantung kepada ekosistem yang kukuh dan saling berkaitan untuk memastikan pelaburan perisian memberikan nilai. Trintech telah melihat peranan penting yang dimainkan oleh rangkaian rakan kami dalam membina keupayaan baru dan memberikan kejayaan kepada pelanggan kami,” kata Darren Heffernan, Ketua Pegawai Eksekutif Trintech. “Mekaela sudah memberikan impak yang besar dalam beberapa tahun pendek di Trintech, dan saya berharap dia akan terus mempercepatkan dan mengukuhkan momentum rakan kami dalam peranan baru ini.”

“Pelanggan dinamik Trintech memerlukan campuran pengetahuan domain, kepakaran industri, kecekapan teknologi, dan kemampuan pengurusan perubahan yang handal,” tambah Davis. “Rakan strategik Trintech, yang dicirikan oleh kedalaman, keluasan, dan metodologi terbukti, memainkan peranan penting dalam mempengaruhi dan memacu inisiatif transformasi ini kepada hasil yang berjaya. Pendekatan kami terhadap kerjasama sentiasa dan akan sentiasa berpusat kepada memberikan tahap sokongan dan kepakaran yang sesuai untuk keperluan unik pelanggan kami. Saya berharap untuk terus menyatukan kekuatan pasukan kami dengan kekuatan ekosistem rakan untuk melayani pelanggan kami yang sedia ada dan akan datang dengan lebih baik.” 

“FORVIS bekerjasama dengan Trintech untuk melaksanakan penyelesaian penutupan kewangan bagi pelanggan untuk menggerakkan proses catatan ke laporan yang lebih telus, cekap, dan berstandar,” kata Cheryl Levesque, Rakan, Pemimpin Peningkatan Prestasi dan Proses di FORVIS. “Saya sendiri sangat gembira dengan pelaburan berterusan yang dibuat Trintech dalam ekosistem rakannya, yang membantu kami membangun kejayaan yang telah dilihat di Amerika Utara dan menggerakkan pertumbuhan kami ketika kami meluaskan perkongsian di UK. Dengan memanfaatkan penyelesaian inovatif Trintech dan bekerjasama secara berkesan dengan pasukan mereka, kami menambah nilai yang besar dan mengoptimumkan hasil bagi pelanggan bersama kami.”

Davis ialah pemimpin ekosistem berpengalaman yang memenangi anugerah dengan pengalaman 18+ tahun dalam perisian perniagaan dan perundingan, menyatukan pasukan global merentasi semua persekutuan, jualan, pemasaran dan operasi untuk melayani pelanggan dinamik di semua pasaran dan industri. Sebelum menyertai Trintech, Davis menghabiskan 8 tahun di Grant Thornton LLP sebagai Pengarah Urusan, menyelia Persekutuan Strategik dengan pembekal perisian perniagaan terkemuka untuk barisan perundingan dan cukai. Beliau berkhidmat sebagai Ahli Lembaga dan Penasihat untuk komuniti pengguna global, berkhidmat dalam peranan kepimpinan selama lebih daripada sepuluh tahun. Davis mempunyai pengalaman yang luas dalam membina program rakan yang berjaya dan mengurus pasukan dan budaya yang menyokong kejayaan ekosistem. 

Mengenai Trintech

 memberikan masa kembali untuk perkara-perkara yang paling penting. Platform dan penyelesaian awan kami membolehkan lebih 4,200 pelanggan di seluruh dunia untuk memimpin transformasi produktiviti merentasi organisasi kewangan dan perakaunan mereka — menggerakkan kecekapan, memastikan ketepatan untuk mengurangkan risiko, dan memberdayakan pengambilan keputusan strategik. Buat masa berhitung dengan Trintech.

Sebagai pemimpin dalam Pengurusan Penutupan Kewangan, Trintech beribu pejabat di Plano, Texas dengan pejabat dan rakan jualan strategik di seluruh Amerika Syarikat, Eropah, Australia, Amerika Selatan, Afrika, dan Asia Pasifik. Dengan ekosistem rakan yang kukuh, Trintech bekerjasama dengan lebih 100 syarikat untuk mewujudkan rangkaian perniagaan yang saling berkaitan. Untuk maklumat lanjut mengenai Trintech, lawati .

Hubungan Media:

Kelli Shoevlin

Pengarah, Pemasaran Korporat Global & Komunikasi

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.