TORRAS Perkenalkan Pelbagai Aksesori untuk Kaca Pancaran Campuran

(SeaPRwire) –   NEW YORK, Jan. 26, 2024 — TORRAS, pemimpin terkemuka dalam kes kaca telefon pintar, mengumumkan pengenalan barisan produk aksesori untuk headset realiti campuran, termasuk beg bawaan, pelindung skrin, kes pelindung, tali kepala, dan bank tenaga boleh pakai.

TORRAS Design for Vision Pro
Reka bentuk TORRAS untuk Vision Pro

Headset Vision Pro Apple menampilkan inovasi terkini, dan datang dengan harga yang menyakitkan mata, membawa keperluan untuk aksesori pelindung. Kes pelindung Vision Pro TORRAS boleh melindungi peranti daripada kerosakan ketukan dan kotoran, tanpa menjejaskan gaya dan berat.

Semasa menggunakan Vision Pro, pengguna mungkin mendapati kabut berlaku dalam keadaan tertentu disebabkan sifat kaca yang unik. TORRAS mengumumkan semburan anti-kabutnya boleh mengurangkan silau, meningkatkan keseluruhan ketelusan, dan menaik taraf pengalaman kacamata anda. TORRAS juga memperkenalkan tali kepala khusus direka untuk melegakan tekanan dan meningkatkan keselesaan keseluruhan pengguna Vision Pro semasa sesi yang berpanjangan.

Kerana Vision Pro datang dengan hayat bateri pendek, penggunanya masih boleh menikmati prestasi lanjut dengan bank tenaga boleh pakai TORRAS yang boleh dipakai di sekeliling leher untuk mengecas headset ketika dalam perjalanan untuk pengalaman realiti campuran yang berpanjangan dan tidak terganggu.

“Dengan pelancaran aksesori kami untuk Vision Pro, TORRAS terus menangani kebimbangan yang dibangkitkan oleh inovasi teknologi terkini,” kata Charley, Pengarah Pemasaran Luar Negeri di TORRAS. “Barisan produk baru kami tidak sahaja mencerminkan komitmen kami untuk menyelesaikan keperluan manusia dalam kehidupan tetapi juga pemahaman kami tentang pelbagai keperluan pengguna Vision Pro.”

Aksesori Vision Pro TORRAS akan tersedia pada bulan April di laman web rasmi TORRAS .

Mengenai TORRAS

TORRAS, dilahirkan pada 2012, merupakan perintis dalam menyediakan gaya hidup yang baru. Dengan rasa ingin tahu yang mendalam terhadap tren gaya hidup, TORRAS telah membangunkan pelbagai produk inovatif yang dipacu oleh teknologi terkini untuk mengubah cara kita hidup di masa hadapan. Hari ini, TORRAS telah dicintai oleh 600 juta pengguna lebih di lebih 148 negara dan rantau.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.