THE HOUSE OF HARRY WINSTON MEMBUKA SALON RUNCITAN BARU DI HANGZHOU, CHINA

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, Feb. 13, 2024 — Rumah Harry Winston, raja berlian yang terkenal, dan jenama mewah antarabangsa dengan sukacita mengumumkan pembukaan salun runcit terbaru di Hangzhou, China. Terletak di tingkat pertama Menara Hangzhou yang kaya tradisi, di kawasan perdagangan sibuk Wulin, salun 140 meter persegi ini akan menampilkan koleksi berlian dan jam tangan cemerlang Harry Winston termasuk berlian dan batu permata langka yang terbaik hari ini.

Harry Winston Hangzhou Salon

Harry Winston Hangzhou Salon

“Terkenal dengan warisan budaya dan sejarahnya, Hangzhou, kini ibu negara wilayah Zhejiang, adalah salah satu pusat ekonomi dan budaya penting China, dengan semangat yang sangat dinamik,” kata Nayla Hayek, Ketua Pegawai Eksekutif Harry Winston, Inc. “Pembukaan salun baru Harry Winston ini menandakan lokasi kelapan di China daratan, dan membawa warisan abadi Rumah ini ke bandar bersejarah lebih 2,000 tahun.”

Salun baru menyambut tetamu melalui fasad batu travertine krim yang indah, dihiasi empat kotak cahaya di aras jalan, manakala pintu masuk di dalam menara menampilkan gerbang masuk ikonik Rumah yang dihiasi motif mawar emas khas.

Dekorasi dalaman mencerminkan warisan abadi Rumah dengan kemewahan kontemporari. Palet warna taupe lembut dan kelabu menambah kehangatan dan ketenangan ruang, manakala perabot lacak khas dan antik, sutera mewah dan pendiang berukir menggambarkan variasi gaya tradisional Winston. Susun atur elegan menampilkan kawasan khusus untuk permata halus dan jam tangan Rumah, koleksi perkahwinan dan permata tinggi, selain bilik jualan peribadi mewah yang memastikan pengalaman membeli yang diskret dan sangat peribadi Rumah terkenal.

TENTANG HARRY WINSTON

Ditubuhkan di Bandar Raya New York, pada 1932, Rumah Harry Winston terus menetapkan piawaian untuk kemewahan permata halus dan pembuatan jam tangan kelas atas. Daripada pengambilan beberapa batu permata terkenal dunia termasuklah Jonker, Hope, Winston Legacy dan Blue Diamonds Winston, hingga memakaikan bintang filem Hollywood di karpet merah, selama lebih lapan dekad, Harry Winston telah menjadi simbol yang terbaik.

Harry Winston Hangzhou Salon

Harry Winston Hangzhou Salon

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.