Teoayeah Meraikan Tahun 2024 Dengan Melancarkan Kereta Elektrik Wiggle Klasik N7 dan Pro N7

(SeaPRwire) –   HOUSTON, Jan. 30, 2024 — Meneruskan perjalanan unik yang memberi kesan dalam inovasi mainan kanak-kanak dengan lesen Lamborghini Roadsters, model Toyota berlesen, dan Harley-Davidson Jeep, Teoayeah kembali pada tahun 2024 dengan dua model baru – kereta elektrik bergoyang dan rakan sepasukannya yang berkuasa – .

 

Teoayeah Roars into 2024 by Unveiling N7 Classic and N7 Pro electric wiggle cars

Kawalan 360° untuk Pengalaman Paling Bersesuaian 

Teoayeah memperkenalkan stereng roda penuh 360° untuk kali pertama dalam domain ini dengan model-model ini. Tentu saja ini bermakna pengalaman paling setia bersebelahan dengan yang sebenar untuk kanak-kanak. Mengapa berpuas hati hanya dengan luar? Mereka mengambil kesenangan bahkan di dalam dengan sertakan pemikiran kejuruteraan mod auto dan manual. Dengan yang terdahulu, kanak-kanak anda hanya perlu menekan butang kuasa, dan kita bergerak dengan menekan pedal. Di sebelah manual, kanak-kanak berseluncur dengan kaki sambil berada di bawah kawalan penuh stereng roda.

Nyala Cahaya dalam Perjalanan Berirama

Teoayeah memasukkan fun dan keselamatan dengan sempurna dengan N7 Classic dan N7 Pro. Bila-bila masa kereta itu hidup, ia tidak hanya berpusing dan berseluncur, tetapi pencahayaan hadapan yang terang boleh menuntun jalan sambil roda PU magnetik yang sangat selamat berkelip dengan warna-warna ceria. Untuk menjadikan perjalanan lebih manis, jurutera mereka merekabentuknya dengan cara tiada bateri diperlukan untuk cahaya terang kereta, membolehkan gaya hidup lebih lestari dan tahan lama pada masa yang sama. Selain itu, pelaksanaan Bluetooth pada kereta menyambung ke telefon pintar anda untuk memainkan lagu kegemaran kanak-kanak anda ketika mereka berseluncur, menghargai zaman kanak-kanak mereka sepenuhnya.

Keselamatan Tertinggi dengan Ciri Anti-Terbalik dan Perlahan Bermula

Teoayeah meletakkan keutamaan tertinggi kepada keselamatan tanpa kompromi kanak-kanak anda. Dengan motivasi ini, kerusi besarnya ergonomik dan selamat untuk buah hati anda. Dibina pada badan tahan tekanan baharu, ia boleh memuatkan anda dan kanak-kanak anda, jadi tiada seorang pun tercicir! Ia bukan hanya rupa, walaupun. Rangka anti-terbalik dengan roda belakang anti-terbalik dan sistem pemecut spring memastikan tiada terbalik atau tergelincir dan merealisasikan perjalanan paling selamat yang boleh dibayangkan. Selain itu, terlepas dari model mana yang anda pilih Teoayeah, ia menutup anda daripada impak tiba-tiba tidak diingini dengan ciri perlahan bermula.

Hadiahkan Zaman Kanak-kanak yang Berkualiti

Pakar kanak-kanak di seluruh dunia menekankan kepentingan warna cerah, muzik, dan gerakan hidup sebagai stimulan pertumbuhan dinamik, koordinasi mata-tangan, dan keseimbangan. Akibatnya, kereta berwarna cerah ini merupakan saksi komitmen Teoayeah kepada pembangunan kanak-kanak yang sihat. Selain itu, kedua-duanya mudah dipasang. Oleh itu, N7 Classic dan N7 Pro membuat hadiah paling selamat, pendidikan dan inovatif untuk kanak-kanak atau orang kasihi anda.

Yang Mana Untuk Pilih – Teoayeah N7 Classic atau N7 Pro?

Perbezaan utama antara N7 Classic dan N7 Pro adalah dalam kuasanya. mempamerkan bateri 6V yang menakjubkan, manakala dikuasakan oleh bateri 12V gergasi, membawa kepada kelajuan setinggi 4 batu sejam. Jika anda memilih kelajuan paling rendah untuk keselamatan tambahan, kejuruteraan cemerlang kedua-dua N7 Classic dan N7 Pro termasuk butang keselamatan plug-in di bawah kereta.

Jadi, jika kanak-kanak anda sama sekali baru menunggang apa jua jenis kenderaan mainan, pilih .

Untuk pengalaman penuh, adalah jalan terbaik!

Dengan pengumuman Teoayeah N7 Classic dan N7 Pro, jenama ini memulakan tahun 2024 dengan hebat. Berikrar kepada perjalanan paling gembira dan selamat untuk kanak-kanak anda, kejuruteraan teliti di sebalik dua model baharu ini bukan kebetulan tetapi usaha sedar. Secara munasabah, Teoayeah sangat bangga mengumumkan pelancaran N7 Classic dan N7 Pro. Berpandukan semua kebaikan mereka, belilah kereta paling inovatif dan pendidikan yang memberi ganjaran untuk kanak-kanak atau sebagai hadiah.

Mengenai Teoayeah

Teoayeah ialah jenama muda, berdaya saing yang ditujukan untuk menyediakan kanak-kanak dengan hadiah berkendara selamat dan berkuasa tinggi, setiap kereta mainan dilengkapi dengan kemudahan keselamatan khusus untuk memenuhi keperluan berkendara kanak-kanak berbeza umur, menemani dan menjaga pertumbuhan sihat bayi! Dalam masa yang sangat singkat, Teoayeah telah mendapat pujian sangat tinggi daripada peminat, pengaruh media sosial, media digital dan pengguna. Mengikut matlamat “CINTA, IKUTI, KONGSI”, Teoayeah membawa rakan bermain terbaik untuk menemani zaman kanak-kanak kepada penonton paling menggemaskan, menyediakan pelbagai pilihan hadiah berkualiti untuk ibu bapa, dan setiap hadiah cinta boleh melintasi zaman kanak-kanak gembira dan meninggalkan kenangan yang tak ternilai dan berharga di hati ibu bapa dan kanak-kanak. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai Teoayeah dan untuk berhubung, sila lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.