Sunyard Melepaskan S200 – Terminal POS Android Generasi Ketiga Pertama

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, Feb. 1, 2024 — Sunyard Technology, a leading global payment solution provider, dengan bangganya melancarkan S200, terminal POS mudah alih generasi ketiga pertama berdasarkan Android, untuk menyediakan penyelesaian pembayaran yang lebih dioptimumkan untuk pasaran global.

Terminal POS Android sentiasa menjadi salah satu tonggak utama aktiviti Sunyard. S200 adalah penambahbaikan inti daripada terminal pembayaran sebelumnya Sunyard, sama ada dari segi penampilan mahupun fungsi.

Apa yang membezakan S200?

  • Dikuasakan oleh Sunyard OS berdasarkan Android 13, yang boleh diubah suai mendalam untuk memenuhi keperluan PCI PTS 6.x.
  • Paparan airdrop 6.7 inci memaparkan trend teknologi terkini dan pengalaman interaktif, menjadikannya berbeza secara signifikan daripada terminal biasa dengan menawarkan pengalaman telefon pintar.
  • Kamera belakang 13MP berpasangan dengan kamera hadapan 2MP, dan pengesan baris kod 1D/2D menyokong membaca walaupun koyak, lipat atau kotor, termasuk penyesuaian belakang cahaya dan cahaya rendah.
  • Kapasiti bateri 7.2V/3350mAh besar dengan pengguguran rendah membebaskan anda daripada kebimbangan pengguguran bateri sepanjang hari.
  • Teknologi komunikasi maju, 4G/3G/2G/Wi-Fi berkembar frekuensi ganda/Bluetooth 5.1, dan pembayaran pelbagai saluran, mudah dibawa dan boleh digunakan dalam pelbagai bidang.
  • Konfigurasi terkustom seperti dok mengecas, modul cap jari, dan sebagainya memudahkan dan mengecilkan aplikasi.
  • Reka bentuk tahan lasak dan kebolehgunaan meningkatkan rasa pegangan tangan dan jangka hayat perkhidmatan dengan besar, selaras dengan reka bentuk ergonomik.
  • Cekap, selamat dan mudah dikendalikan pada SunTMS, berdasarkan reka bentuk seni bina penyimpanan awan, untuk pelaksanaan tempatan dan lebih banyak perkhidmatan bernilai tambah.

Menyediakan pelanggan dengan produk yang menonjol secara teknikal sentiasa menjadi keutamaan bagi Sunyard. Kami bangga kerana sentiasa berusaha untuk melancarkan produk baharu serta pembaruan produk sedia ada untuk menyokong rangkaian rakan kongsi global kami dengan lebih baik. Semua yang kami lakukan disokong oleh kepakaran, sokongan, dan komitmen yang rakan kongsi kami sudah percayai kami.

Budaya kami yang prihatin bermakna kami melabur masa, tenaga, dan sumber untuk membangunkan produk yang boleh anda percayai. Kami prihatin tentang kualiti setara dengan anda. Sama ada anda memerlukan nasihat, maklumat lanjut atau hendak membuat tempahan, kami di sini untuk membantu.

Mengenai Sunyard Technology
Sunyard ditubuhkan pada tahun 1996 dan telah disenaraikan di Bursa Saham Shanghai (SSE 600571) sejak tahun 2002. Syarikat ini menyediakan terminal pembayaran dan penyelesaian bernilai, termasuk POS mudah alih Android, POS tradisional, pendaftar tunai elektronik Android dan penyelesaian pembayaran – SunTMS & Sunpay. Menurut laporan Nilson, Sunyard sentiasa berada di hadapan penghantaran terminal POS.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.