SU Group Menang Projek Keselamatan Pelanggan Utama

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Feb. 12, 2024 — SU Group Holdings Limited (Nasdaq: SUGP) (“SU Group” atau “Syarikat”) , sebuah syarikat perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan yang bersepadu di Hong Kong, hari ini mengumumkan ia telah memenangi projek keselamatan pelanggan utama untuk menyediakan perkhidmatan kejuruteraan keselamatan untuk kompleks hartanah di Hong Kong.

Di bawah perjanjian itu, SU Group akan merekabentuk, membekalkan dan melaksanakan penyelesaian keselamatan terpadu dan bersepadu Sistem Voltan Rendah Sekali (“ELV”). Penyelesaian yang disesuaikan akan termasuk pengintegrasian sistem CCTV definisi tinggi, dengan pengesanan dan pemprosesan imej terkini, sistem komunikasi, WiFi berkelajuan tinggi, akses peti surat selamat, dan sistem keselamatan pintu berupaya video. SU Group juga akan menyediakan sistem CABD (Pengedaran Siaran Udara Komunal), yang akan berfungsi sebagai penguat untuk mengelakkan isyarat lemah di hartanah.

Pengerusi dan Ketua Eksekutif SU Group, Dave Chan, berkomen, “Ini adalah kemenangan besar lagi bagi kami, yang dijangka akan menjadi projek tunjuk ajar terkini kami memandangkan kekompleksan sistem keselamatan yang pelanggan kami kontrak kami dan sifat profil tinggi hartanah berprestij ini. Dari segi strategik, ini juga contoh projek perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan bernilai tinggi dan margin tinggi yang kami sasarkan. Kami berada dalam kedudukan yang sangat baik untuk pertumbuhan memandangkan skala syarikat kami, saiz portfolio produk dan perkhidmatan penyelesaian keselamatan kami, dan permintaan pelanggan yang kuat disebabkan ancaman keselamatan yang berterusan. Kami percaya peluang pelanggan paip kami adalah yang terbesar dalam sejarah Syarikat, dan kami optimis tentang potensi pertumbuhan pendapatan dan keuntungan yang dipercepatkan ketika kami maju ke hadapan.”

Tentang SU Group Holdings Limited

SU Group (Nasdaq: SUGP) ialah syarikat perkhidmatan berkaitan keselamatan yang menyediakan perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan, perkhidmatan pengawal keselamatan dan pengimejan, dan perkhidmatan latihan vokasional berkaitan di Hong Kong. Melalui anak syarikatnya, SU Group telah menyediakan perkhidmatan turnki untuk infrastruktur sedia ada atau pembangunan dirancang pelanggannya melalui rekabentuk, pembekalan, pemasangan dan penyelenggaraan sistem keselamatan selama lebih dua dekad. Sistem keselamatan yang SU Group sediakan perkhidmatan termasuk sistem pengesanan ancaman, sistem kawalan lalu lintas dan pejalan kaki, dan sistem voltan rendah sekali di sektor swasta dan awam, termasuk hartanah komersial, kemudahan awam, dan hartanah perumahan di Hong Kong. Untuk maklumat lanjut lawati .

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam rilis akhbar ini adalah kenyataan prospektif seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta 1995. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berasaskan jangkaan semasa Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mengira”, “menganggarkan”, “merancang”, “projek”, “berterusan”, “mengharapkan”, “kami percaya”, “kami berniat”, “mungkin”, “sepatutnya”, “akan”, “boleh” dan ungkapan serupa. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, yang berikut: keupayaan Syarikat untuk memperbaharui kontrak dengan pelanggan berulang; keupayaan Syarikat untuk mengesahkan kontrak baru; keupayaan Syarikat untuk menganggarkan risiko dan kos dan melaksanakan kontrak berdasarkan anggaran Syarikat; hubungan Syarikat dengan pembekal Syarikat dan keupayaan untuk mengurus isu kualiti sistem; keupayaan Syarikat untuk memperoleh atau memperbaharui pendaftaran, lesen dan sijil Syarikat; keupayaan Syarikat untuk memperoleh produk yang mencukupi dan mendapatkan peralatan dan perkhidmatan daripada pembekal Syarikat dalam kuantiti dan kualiti yang sesuai, dan anggapan di sebalik atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas dan risiko lain yang dinyatakan dalam laporan yang dikemukakan oleh Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC), termasuk Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F paling baru dan penyemakannya selepas itu. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemas kini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas, atau perubahan dalam harapannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam pendaftaran dan laporan lain kepada SEC.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.