SU Group Holdings Memperuntukkan Panggilan Tahun Kewangan 2023 untuk Rabu, 31 Januari 2024

(SeaPRwire) –   HONG KONG, Jan. 30, 2024 — SU Group Holdings Limited (Nasdaq: SUGP) (“SU Group” atau “Syarikat”) , sebuah syarikat perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan yang bersepadu di Hong Kong, hari ini mengumumkan ia akan mengeluarkan keputusan tahun kewangan 2023 sebelum pembukaan Nasdaq pada Rabu, 31 Januari 2024, dengan pengurusan syarikat menganjurkan panggilan persidangan untuk membincangkan keputusan pada 8:00 pagi Waktu Timur pada hari yang sama.

Panggilan persidangan 8:00 pagi Waktu Timur akan boleh diakses di laman Web Hubungan Pelabur SU Group di bawah “Acara” di , atau dengan menghubungi 1-877-704-4453 (USA) atau 1-201-389-0920 (Antarabangsa) dengan ID persidangan 13744262. Satu ulangan akan tersedia kira-kira 3 jam selepas panggilan langsung berakhir di laman Web Hubungan Pelabur SU Group, atau melalui 14 Februari 2024 dengan menghubungi 1-844-512-2921 (USA) atau 1-412-317-6671 (Antarabangsa), dengan kod laluan 13744262.

Tentang SU Group Holdings Limited

SU Group (Nasdaq: SUGP) ialah syarikat perkhidmatan berkaitan keselamatan yang bersepadu yang terutamanya menyediakan perkhidmatan kejuruteraan berkaitan keselamatan, perkhidmatan pengawal keselamatan dan penapisan, dan perkhidmatan latihan vokasional berkaitan di Hong Kong. Melalui anak syarikatnya, SU Group telah menyediakan perkhidmatan turnkey kepada infrastruktur sedia ada atau pembangunan yang dirancang pelanggannya melalui reka bentuk, bekalan, pemasangan dan penyelenggaraan sistem keselamatan selama lebih dua dekad. Sistem keselamatan yang SU Group menyediakan perkhidmatan termasuk sistem pengesanan ancaman, sistem kawalan lalu lintas dan pejalan kaki, dan sistem voltan sangat rendah dalam sektor swasta dan awam, termasuk hartanah komersial, kemudahan awam, dan hartanah perumahan di Hong Kong. Untuk maklumat lanjut lawati .

Pernyataan Prospektif

Beberapa pernyataan dalam kenyataan akhbar ini adalah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berasaskan jangkaan masa depan Syarikat tentang peristiwa yang Syarikat percaya mungkin mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Pelabur boleh mengenal pasti pernyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “menjangka”, “menganggarkan”, “merancang”, “projek”, “berterusan”, “berterusan”, “mengharapkan”, “kami percaya”, “kami berniat”, “mungkin”, “hendaklah”, “akan”, “boleh” dan ungkapan serupa. Pernyataan-pernyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor risiko yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata pendaftaran untuk Tawaran yang fail dengan SEC. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam mana-mana pernyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas berlakunya atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam pernyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur memeriksa faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya Syarikat dalam penyata pendaftaran dan failan lain dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Hubungi:
Global IR Partners
David Pasquale
Telefon: +1 914-337-8801
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.