Stamus Networks Melantik Michael Johnson sebagai Naib Presiden Penjualan Global

(SeaPRwire) –   Ahli Jualan Siber Berpengalaman Akan Memimpin Pembekal Sistem Deteksi dan Respons Ancaman Berasaskan Jaringan ke Fasa Pertumbuhan Berikutnya

INDIANAPOLIS dan PARIS, 1 Februari 2024, pembekal global sistem deteksi ancaman dan respons berasaskan jaringan berprestasi tinggi, hari ini mengumumkan bahawa ia telah melantik Michael (“Mike”) Johnson sebagai naib presiden jualan global. Dalam peranan ini, Johnson akan bertanggungjawab mengurus pasukan jualan global serta mempercepat usaha di Amerika. Beliau akan melapor kepada Ketua Eksekutif Ken Gramley.

Pelantikan itu datang bersempena Stamus Networks sebanyak $6 juta pada Ogos 2023, yang syarikat itu gunakan untuk maju inovasi produk, meningkatkan pengalaman pelanggan, dan meluaskan jangkauan sumber dan program syarikat untuk memasarkan. Sejak itu, Stamus Networks telah bekerja untuk menubuhkan sumber yang perlu untuk meletakkan syarikat bagi pertumbuhan tanpa sempadan, termasuk meluaskan pasukan kejuruteraan, jualan, dan kejayaan pelanggan untuk menyokong lebih baik asas pelanggannya di seluruh dunia. Pelantikan Johnson merupakan tonggak terbaru dalam strategi pertumbuhan syarikat.

“Platform Keselamatan Stamus Networks kini membantu menyekat beberapa organisasi paling ditargetkan di dunia,” kata Gramley. “Kini kami bersedia membawa teknologi inovatif kami ke pasaran baharu dan meletakkan syarikat ke fasa pertumbuhan berikutnya. Saya yakin kepimpinan jualan Mike dan rekod terbukti akan membantu kami tidak sahaja menumbuhkan syarikat, tetapi juga mengukuhkan hubungan yang berkekalan dengan pelanggan, akhirnya menyumbang kepada dunia yang lebih selamat.”

Dengan lebih 15 tahun pengalaman dalam jualan teknologi, Johnson mempunyai pengalaman meluas membina dan membangunkan pasukan jualan perniagaan, memacu gerak kerja jualan strategik, membangunkan wilayah, melaksanakan pelan pasaran, dan meningkatkan bahagian pasaran dengan syarikat keselamatan rangkaian dan automatisasi rangkaian. Sebelum menyertai Stamus Networks, Johnson merupakan pengarah jualan perniagaan di Infoblox, di mana beliau bertanggungjawab bagi wilayah Pusat Utara syarikat. Ketika itu, beliau meningkatkan hasil wilayah itu lebih lima kali ganda.

“Pengalaman saya dalam keselamatan rangkaian dan automatisasi rangkaian telah mempamerkan saya kepada pelbagai penyelesaian, jadi saya mengenal pasti teknologi inovatif apabila saya lihat,” kata Johnson. “Dengan keupayaannya untuk memotong bunyi untuk mendedahkan ancaman paling serius dan memberikan bukti sokongan yang perlu, Platform Keselamatan Stamus merupakan perubahan permainan bagi pembela, berfungsi sebagai komponen penting strategi deteksi ancaman dan respons organisasi. Yang terbaik ialah teknologi itu disokong oleh pasukan kejayaan pelanggan dan kepimpinan cemerlang. Saya terhormat menjadi sebahagian daripada syarikat yang membuat kesan transformasi terhadap keselamatan, dan saya berharap untuk membantu membawa penyelesaian syarikat ke lebih banyak organisasi di seluruh dunia.”

Untuk maklumat lanjut mengenai Stamus Networks, lawati: .

Mengenai Stamus Networks:
Stamus Networks percaya kepada dunia di mana pembela adalah wira, dan masa depan di mana mereka yang dilindungi kekal selamat. Ketika organisasi menghadapi ancaman daripada pesaing yang dibiayai dengan baik, kami terus mengejar penyelesaian yang memudahkan kerja pembela dan memberi kesan yang lebih besar. Pemimpin global dalam penyelesaian keselamatan rangkaian berasaskan Suricata, Stamus Networks membantu pasukan keselamatan perniagaan mengetahui lebih, bertindak lebih awal dan mengurangkan risiko dengan wawasan yang dikumpulkan daripada aktiviti rangkaian awan dan lokasi. Platform Keselamatan Stamus menggabungkan yang terbaik dalam pengesanan intrusi (IDS), pemantauan keselamatan rangkaian (NSM) dan sistem pengesanan dan respons rangkaian (NDR) ke dalam satu penyelesaian yang mendedahkan ancaman serius dan segera terhadap aset penting dan memberdayakan tindak balas cepat.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.