Sihoo Melancarkan Doro S300 Kerusi Terbaru dengan Kempen “Tentang Graviti Dengan Sihoo”

(SeaPRwire) –   Ketua Kerusi Ergonomik Menawarkan “Graviti-Membantah” Keselesaan; Kempen Menampilkan Hadiah Menarik

WILMINGTON, Del., 2 Feb 2024 — Sihoo, pemimpin global dalam perabot ergonomik yang terkenal dengan produk popular dan laris , telah melancarkan Doro S300 terbaru, direka untuk menawarkan keselesaan memecahkan graviti. Bersama-sama, Sihoo telah melancarkan kempen “Membantah Graviti Dengan Sihoo”, menawarkan hadiah berharga.


Mekanisme: Membantah Graviti, Mereka Bentuk Semula Keselesaan

Di teras Doro S300 adalah “Mekanisme Anti-Graviti”, menampilkan plat gentian kaca angkasa lepas, satu kemajuan dalam industri, membolehkan pengguna untuk berundur dengan lancar, berhenti pada sebarang sudut, dan kembali ke kedudukan tegak dengan mudah. Selain itu, empat paksi penghubung mekanisme menyelaraskan bantal duduk dengan sandaran belakang apabila pengguna berundur, memberikan sokongan bersepadu dan menyeluruh untuk badan. Kombinasi ini mencipta perasaan tanpa berat dan rileks mendalam, maka istilah “keselesaan membantah graviti”.

Ciri Utama Doro S300:

“Mekanisme Anti-Graviti” untuk “keselesaan membantah graviti”.
Sokongan lumba berkembar dinamik boleh dipasang dari 90° ke 105° untuk pelbagai bentuk badan.
Empat paksi penghubung untuk sokongan badan bersepadu.
Pemasangan sandaran belakang bebas untuk sokongan bahu dan bahagian bawah belakang yang optimum.
Bahan velvet Itali dan jaring TPEE DuPont untuk kelembutan unggul.
Sistem penyerapan kejutan dengan empat spring.
Armrest berkoordinat inovatif 6D.
Pemenang Anugerah Reka Bentuk Jerman 2023.

Harga dan Ketersediaan

Kerusi Doro S300 Sihoo kini boleh didahului pesanan di laman web rasmi Sihoo. Pelanggan boleh menyimpan diskaun ketara $139.99 dengan membayar yuran pra-pesanan $6.99. Variasi hitam berharga $666.99 secara keseluruhan, dan variasi putih berharga $676.99. Parti pertama akan dihantar pada lewat Februari.

Mengenalkan Model Doro S100

Sihoo juga menawarkan model Doro S100 lebih bajet ramah, menampilkan reka bentuk dan sokongan serupa, kini ditawarkan diskaun $359.99.

Sihoo Melancarkan Kempen “Membantah Graviti Dengan Sihoo” Dengan Hadiah Menarik

Bersama pelancaran Doro S300, Sihoo memperkenalkan kempen “”, di mana pengguna boleh menikmati diskaun eksklusif semasa pra-pesanan Doro S300 dan menyertai aktiviti untuk menang hadiah berharga, termasuk kerusi Doro S300 percuma, Apple AirPods Pro (Gen 2), $1000 tunai, dan lain-lain.

Mengenai Sihoo

Sihoo, pakar ergonomik terkemuka, telah menyediakan penyelesaian duduk selama lebih 12 tahun. Dipercayai oleh syarikat Fortune 500 dan isi rumah di seluruh dunia, kerusi Sihoo boleh didapati di lebih 100 negara.

Untuk maklumat lanjut, lawati

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.