Shinsegae Duty Free Perkenalkan Kolaborasi Muzik Pembangunan dengan TWS, Kumpulan K-Pop Paling Ditunggu-tunggu pada 2024

(SeaPRwire) –   SEOUL, Korea Selatan, 1 Februari 2024 — Shinsegae Duty Free gembira memperkenalkan projek muziknya yang merentas sempadan, “Bermain bersama kami”, bekerjasama dengan   ‘Kumpulan K-Pop Super Rookie‘, TWS. Kolaborasi ini dijangka mendefinikan semula pengalaman runcit perjalanan dengan menggabungkan dunia muzik dan membeli-belah bebas cukai secara licin.


 


TWS ialah kumpulan lelaki enam ahli yang diperkenalkan oleh PLEDIS Entertainment () di bawah HYBE untuk pertama kalinya selepas sembilan tahun sejak penciptaan SEVENTEEN pada tahun 2015.

Nama kumpulan TWS merupakan singkatan ‘TWENTY FOUR SEVENTEEN WITH US’, melambangkan komitmen mereka untuk sentiasa bersama pendengar mereka sepanjang masa. Dengan kemahiran persembahan, visual dan rasa muzik yang cemerlang, kumpulan ini melancarkan album mini pertama mereka Sparkling Blue sebaik sahaja debut pada bulan Januari, menjual 200,000 pada hari kemunculan dan menduduki tangga album di Korea.

Shinsegae Duty Free memutuskan untuk bekerjasama dalam projek ini selepas terinspirasi oleh mesej bahawa TWS akan menjadi kawan berharga yang membuat kehidupan harian pendengar mereka istimewa melalui muzik.

Melalui projek ‘Bermain bersama kami’, TWS akan memperkenalkan ‘Keterujaan untuk menemui dunia baru melalui Shinsegae Duty Free’.

Dijangka dapat mencipta kesan sinergi yang hebat dengan menggabungkan mesej jenama bahawa Shinsegae Duty Free sentiasa bersama pada permulaan dan akhir perjalanan dan mesej yang disampaikan oleh TWS.

Projek kolaborasi pertama ialah kandungan video muzik lagu tajuk “plot twist”.

Selaras dengan muzik bersemangat segar unik genre pop hibrid, kegembiraan dan keceriaan ahli TWS mengambil langkah maju ke dunia baru melalui Shinsegae Duty Free direka semula ke dalam ruang parti untuk menyatakannya dengan cara unik dan menarik. Kandungan akan dikeluarkan dalam format teaser-cerita utama-wawancara-membuat-kisah pendek, kedua-dua dalam talian dan luar talian.

Dalam langkah strategik untuk menyesuaikan diri dengan perkembangan trend pelancongan, Shinsegae Duty Free telah menubuhkan perkongsian global dengan syarikat penerbangan seperti Cathay dan Southern Airlines, dengan gabungan keahlian 97 juta. Kolaborasi ini melepasi sempadan tradisional, menyentuh bidang seni.

Shinsegae Duty Free merangka projek muzik ini sebagai era kolaborasi baru, melepasi iklan dan konsert konvensional. Syarikat berhasrat memperkaya ekosistem gaya hidup perjalanan melalui kolaborasi masa depan dengan hotel dan inisiatif seni.

Akaun SNS Rasmi Shinsegae Duty Free

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

  • Korea
  • Jepun
  • Inggeris
  • Cina