Sagano Scenic Railway akan Membaharui Sistem Tempahan Dalam Talian untuk “Sagano Romantic Trains” untuk Mempermudahkan

(SeaPRwire) –   KYOTO, Jepun, 2 Februari 2024 — Sagano Scenic Railway Co., Ltd. telah memperbaharui sistem tempahan dalam talian untuk “Sagano Romantic Trains” mereka untuk memperkenalkan kaedah tempahan yang lebih mudah, bermula 1 Februari 2024. Sistem ini membolehkan penumpang bukan sahaja membuat tempahan dengan lancar melalui komputer atau telefon pintar mereka tetapi naik kereta api mereka hanya dengan menunjukkan e-tiket mereka di pintu tiket. Ia juga memastikan penumpang kurang upaya membeli tiket diskaun khas* secara dalam talian untuk memudahkan proses tempahan mereka.
*Tiket diskaun khas untuk kecacatan mental termasuk

Tarikh pelancaran: 1 Februari (Khamis), 2024
*Perjalanan kereta api akan bermula pada Jumaat, 1 Mac 2024.

Poster utama:  

Bagaimana untuk menggunakan

  1. Lawati laman web tempahan dalam talian.
  2. Tempah tempat duduk di atas kereta api yang akan diambil.
  3. Buat bayaran menggunakan kad kredit.
  4. Tunjukkan e-tiket di pintu tiket untuk naik.
    *Untuk butiran lanjut, sila lawati:  

Tiket yang boleh dibeli melalui sistem ini
– Tiket biasa
– Tiket diskaun untuk penumpang dengan kecacatan fizikal, mental dan intelektual

Syarat-syarat menggunakan sistem ini
– Tempoh pembelian: Dari 12 malam pada hari sebulan sebelum menaiki kereta api sehingga lima minit sebelum masa berlepas.
– Bilangan penumpang maksimum dalam satu tempahan: Lapan
Pembatalan boleh dibuat tanpa caj sebelum 23:59 hari sebelum perjalanan yang dijadualkan.
*Pembatalan tidak boleh dibuat pada hari perjalanan yang dijadualkan.
– Perubahan tempahan: Tempat duduk yang ditetapkan boleh diubah sebelum 23:59 hari sebelum perjalanan yang dijadualkan.
*Jika seorang penumpang ingin menukar kereta api yang akan dinaiki, batalkan tempahan dan tempah semula kereta api yang ingin diambil.

Syarat-syarat lain
– Penumpang yang menggunakan tiket diskaun mungkin dipinta untuk menunjukkan, jika diminta, sijil-sijil keadaan yang tawarkan diskaun.
– Tempahan di Pejabat Tiket JR West di beberapa stesen dan sistem tempahan dalam talian mereka “e5489” dan “JR-WEST ONLINE TRAIN RESERVATION” tidak lagi tersedia.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.