Richardson Sales Performance Mengambilalih e4enable

(SeaPRwire) –   PHILADELPHIA dan MANCHESTER, England, Feb. 1, 2024 — Richardson Sales Performance (“Richardson”) hari ini mengumumkan pengambilalihan e4enable. Diasaskan pada 2019, e4enable ialah syarikat pemberdayaan jualan yang menunjukkan bagaimana tingkah laku penjual mempengaruhi metrik perniagaan, memberi panduan kepada pemimpin pendapatan tentang di mana untuk memberi tumpuan untuk memaksimumkan impak.

“Di Richardson, kami berfokus untuk menghasilkan keputusan perniagaan nyata kepada pelanggan kami,” kata John Elsey, Presiden dan Ketua Pegawai Eksekutif Richardson. “Menambah keupayaan dan teknologi e4enable akan membolehkan kami menyediakan maklumat tindakan kepada pelanggan kami tentang prestasi semua inisiatif peningkatan pendapatan mereka. Selain itu, ia akan membolehkan kami mengarahkan mereka kepada kekurangan keupayaan semasa memberi kesan kepada metrik perniagaan mereka dan kemudian menyediakan campuran kemahiran sasaran untuk mempercepat kecemerlangan medan dan pertumbuhan.”

Kate Lewis, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama e4enable, berkata “Kami gembira dapat menyertai Richardson untuk menggerakkan fasa pertumbuhan kami selanjutnya. Richardson mempunyai jenama dan pelanggan yang paling menakjubkan dalam industri dan kami melihat peluang yang hebat untuk menambah impak segera kepada penyelesaian mereka.”

Transaksi ini disokong oleh penaja kewangan Richardson, Truelink, yang dilancarkan pada 2022 oleh Todd Golditch dan Luke Myers untuk menumpukan kepada syarikat dalam sektor perindustrian dan perkhidmatan berasaskan teknologi. Pasukan kanan firma membawa dekad pengalaman kepada rakan kongsi syarikat pelaburan mereka, sejarah yang luas dalam mencipta nilai bersama dan strategi yang telah ditubuhkan untuk meningkatkan proses, membakar pertumbuhan, dan meningkatkan pendapatan.

Mengenai Richardson Sales Performance
Richardson Sales Performance ialah pemimpin global dalam latihan jualan dan peningkatan prestasi. Selama lebih 40 tahun, Richardson telah bekerja dengan sesetengah organisasi jualan yang paling inspiratif di seluruh bidang dan geografi. Syarikat mempercepatkan pertumbuhan dengan membolehkan kelincahan dalam pasukan jualan supaya mereka dapat mengatasi perubahan keperluan pembeli dan bertindak dengan pantas untuk memenangi. Daripada memastikan pengurus jualan melaksanakan aktiviti yang betul untuk melengkapkan pasukan jualan dengan kemahiran dan pendekatan yang berdaya agih yang memberi tumpuan kepada kerjasama pelanggan, Richardson membimbing organisasi jualan melalui perjalanan prestasi yang dibantu secara digital yang menggalakkan, melibatkan dan mendedahkan keputusan.

Mengenai e4enable
e4enable ialah platform Kecerdasan Kompetensi yang didedikasikan untuk memacu impak pemberdayaan. Syarikat membantu organisasi jualan dalam mendefinisikan, membangun dan mengukur ‘apa yang baik’ dengan menunjukkan bagaimana aktiviti pemberdayaan memberi kesan kepada matlamat pendapatan. Mereka memberdayakan pasukan jualan untuk memahami dengan tepat di mana untuk memberi tumpuan masa, sumber dan usaha mereka untuk pulangan prestasi maksimum. Melalui teknik pengukuran maju dan enjin cadangan pintar mereka, mereka mengenal pasti kompetensi jualan yang secara langsung memberi kesan kepada keputusan, memastikan metodologi jualan dan amalan terbaik tidak sahaja tertanam tetapi juga boleh diulang untuk meningkatkan prestasi barisan hadapan.

Mengenai Truelink Capital
Truelink Capital ialah firma ekuiti swasta pasaran sederhana berpangkalan di Los Angeles. Truelink menggabungkan pengalaman industri mendalam dalam sektor perkhidmatan bantuan teknologi dan perindustrian dengan komitmen untuk membina perkongsian yang menggerakkan penciptaan nilai jangka panjang melalui strategi berfokus operasi. Truelink bekerjasama dengan pengurusan, penjual korporat dan pengasas untuk mempercepatkan pertumbuhan melalui pelaksanaan peningkatan operasi, inisiatif strategik dan pengambilalihan tambahan transformasi.

Maklumat Media: 
Richardson Sales Performance
Andrea Grodnitzky
 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.