Ramco Systems melancarkan Ramco Payce, platform perisian gaji revolusi berasaskan

(SeaPRwire) –   Menawarkan pelaksanaan yang cepat, pemprosesan gaji kilat, dan ketepatan yang tinggi, membolehkan organisasi dengan pengurusan gaji yang cepat, mudah dan tepat.

CHENNAI, India, Feb. 13, 2024 — Pembekal teknologi gaji global terkemuka,  mengumumkan pelancaran , perisian gaji berasaskan platform yang direka untuk mendefinisikan semula cara perniagaan menguruskan gaji. Payce menggunakan teknologi terkini seperti pelayan tanpa kod, analisis data, kecerdasan buatan dan pembelajaran mesin, bersama-sama dengan prestasi cemerlang Ramco selama dua dekad untuk membantu syarikat memproses gaji lebih cepat, dengan mudah dan tepat.

Ramco Systems' Executive Leadership Team unveils the groundbreaking Ramco Payce

Pasukan Kepemimpinan Eksekutif Ramco Systems melancarkan Ramco Payce yang merubah paradigma

Merevolusikan pengurusan gaji dengan Ramco Payce:

  • Pelaksanaan Lebih Cepat dari bulan ke minggu
  • Pembinaan Peraturan Tanpa Kod: Pembina peraturan berdasarkan syarat logik dengan kod sifar
  • Integrasi Licin dengan Produk HCM
  • Pematuhan gaji yang dipandu AI menyediakan Kemas Kini Nyata dan Bebas Ralat
  • Pemprosesan Gaji Kilat dengan keupayaan memproses data besar dalam masa beberapa minit
  • Laporan Menurut Kehendak membolehkan pengguna membina laporan dengan mod DIY
  • Pelaksanaan Bimbingan, membolehkan pengguna dengan pengetahuan domain yang kurang untuk cemerlang melaksanakan

Sundar Subramanian, CEO, Ramco Systems, berkata, “Hari ini, apabila kami melancarkan Payce, kami merayakan komitmen kami yang teguh untuk mencapai kehebatan. Sejak permulaannya, Payce telah didorong oleh tujuan untuk memberdayakan pelanggan kami dengan pengurusan gaji revolusi. Dengan ciri-cirinya yang kukuh, reka bentuk intuitif, dan integrasi mendalam AI, Payce tidak sahaja akan menyederhanakan operasi gaji, tetapi juga memberikan organisasi dengan wawasan strategik. Kami amat bangga untuk membawa penyelesaian game-changing ini ke pasaran.”

Rohit Mathur, SVP & SBU Head, HR and Payroll, Ramco Systems, berkata, “Dalam usaha cemerlang kami untuk inovasi, pelancaran Ramco Payce menandakan titik perubahan penting dalam komitmen kami untuk menyederhana dan menyederhanakan landskap kompleks pemprosesan gaji. Payce akan memberdayakan pakar gaji, membolehkan mereka untuk bergerak dengan cekap dan mudah, menawarkan penyelesaian pemprosesan gaji moden, berpusat pengguna dan kilat dengan tiada campur tangan teknikal. Dibungkus dengan laporan berswasta, pembina peraturan tanpa kod dan ruang kerja gaji, Payce menandakan permulaan perubahan yang merubah paradigma dalam transformasi gaji dengan penekanan pada pelaksanaan dan operasi yang pantas dan licin.”

Mengenai Ramco Systems:

Ramco Systems ialah pembekal perisian produk/platform syarikat global yang mengganggu pasaran dengan perisian syarikat pelbagai penyewa dan berasaskan awan serta mudah alih, dengan jayanya memacu inovasi selama lebih 25 tahun. Selama bertahun-tahun, Ramco mengekalkan rekod konsisten melayani lebih 1000 pelanggan di seluruh dunia dengan 2 juta pengguna, dan menyampaikan nilai perniagaan nyata dalam Gaji Global, Penerbangan, Pertahanan dan ERP.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.