Qualys Mengikat Perjanjian Pengedaran di Singapura dengan Ingram Micro untuk Portfolio Penuh Platform TruRisk Enterprise

(SeaPRwire) –   Kerjasama baru memperluaskan jangkauan Qualys di Asia Tenggara

SINGAPURA, 5 Feb 2024 —  (NASDAQ: QLYS), peneraju dan pembekal utama penyelesaian teknologi maklumat, keselamatan dan pematuhan berasaskan awan yang mengganggu, hari ini mengumumkan ia telah menandatangani perjanjian pengedaran dengan Ingram Micro, salah satu rangkaian pengedaran teknologi dan perkhidmatan terbesar di dunia. Hubungan ini akan menyediakan akses perniagaan global kepada portfolio penuh produk Qualys melalui rangkaian Ingram Micro yang meluas, termasuk Platform TruRisk Enterprise Qualys, untuk membantu mengukur, menyampaikan dan menghapuskan risiko siber.

Jangkauan diperluaskan ini memastikan organisasi di seluruh Asia Tenggara boleh mengakses penyelesaian keselamatan siber inovatif Qualys, termasuk Qualys TotalCloud, platform perlindungan aplikasi berasaskan awan untuk persekitaran multi-awan, dan Qualys Vulnerability Management, Detection & Response (VMDR).

“Bagi Qualys, memanfaatkan rangkaian pengedaran meluas Ingram Micro memberikan akses tidak terbatas kepada pelbagai rakan niaga dan rakan bernilai tambah. Jangkauan diperluaskan ini memastikan bahawa penyelesaian siber inovatif Qualys mudah didapati kepada audiens yang lebih luas, mempercepatkan penetapan pasaran seraya meningkatkan kedudukannya di rantau ini,” kata Steven Gan, Pengurus Negara, Asia Tenggara, Qualys. “Perikatan ini memudahkan sokongan tertempatan untuk rakan niaga, memberdayakan mereka untuk menyampaikan penyelesaian Qualys dengan berkesan kepada pengguna akhir, membantu organisasi menganalisis dan mengurangkan risiko siber mereka dengan lebih berkesan.

“Kami gembira menyambut Qualys ke amalan keselamatan siber kami yang semakin meluas, dan menawarkan lebih banyak pelanggan akses kepada penawaran keselamatan penuh perkhidmatan yang dikenali Qualys, termasuk kebolehlihatan aset, pengurusan kerentanan, penilaian risiko dan aliran kerja pemulihan keutamaan,” kata Eunice Lau, Pengarah Urusan Eksekutif di Ingram Micro (Singapura). “Bersama, kami boleh memudahkan rakan niaga kami untuk memanfaatkan keperluan untuk membantu pelanggan dengan cabaran keselamatan yang kompleks dengan penyelesaian bersepadu yang boleh membantu mereka menghapuskan risiko siber.”

Sumber Tambahan 

  • Pelajari lebih lanjut tentang 
  • Baca tentang 
  • Ikuti Qualys di  dan

Tentang Qualys  

 (NASDAQ: ) adalah peneraju dan pembekal utama penyelesaian keselamatan, pematuhan dan IT berasaskan awan yang mengganggu dengan lebih 10,000 pelanggan langganan di seluruh dunia, termasuk kebanyakan Forbes Global 100 dan Fortune 100. Qualys membantu organisasi mengoptimumkan dan mengautomasikan penyelesaian keselamatan dan pematuhan mereka ke atas satu platform untuk kecekapan yang lebih baik, hasil perniagaan yang lebih baik dan penjimatan kos yang besar.

Platform TruRisk Enterprise Qualys memanfaatkan agen tunggal untuk menyampaikan maklumat keselamatan penting secara berterusan sambil membolehkan syarikat mengautomasikan spektrum penuh pengesanan kerentanan, pematuhan dan perlindungan untuk sistem IT, beban kerja dan aplikasi web di seluruh premis, titik akhir, pelayan, awan awam dan peribadi, kontena dan peranti mudah alih. Diasaskan pada tahun 1999 sebagai salah satu syarikat keselamatan SaaS pertama, Qualys mempunyai perkongsian strategik dan bersepadu dengan lancar keupayaan pengurusan kerentanan ke dalam penawaran keselamatan daripada pembekal perkhidmatan awan, termasuk Amazon Web Services, Google Cloud Platform dan Microsoft Azure, bersama-sama dengan beberapa organisasi konsultasi global dan pembekal perkhidmatan terurus yang terkemuka. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Qualys, Qualys VMDR®, Qualys TruRisk dan logo Qualys adalah tanda dagangan milik Qualys, Inc. Semua produk atau nama lain mungkin merupakan tanda dagangan syarikat masing-masing.

Hubungan Media: 

Rachel Yap Winship
Qualys 
 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.