Platform pengantaraan TopOn kini menyokong secara rasmi pertandingan rakan Google (Beta)

(SeaPRwire) –   Maksimakan Hasil: Semua Penerbit Kini Boleh Akses Tawaran Google dengan Mediasi TopOn (Beta)

GUANGZHOU, China, 6 Feb 2024Kami gembira untuk berkongsi dengan semua penerbit bahawa penerbit kini boleh menggunakan tawaran rakan kongsi Google (Beta) dengan platform mediasi TopOn untuk mengoptimumkan strategi hasil iklan.

Tawaran rakan kongsi Google kini membolehkan penerbit mengakses permintaan Google sebagai sumber tawaran di TopOn. Dengan tawaran rakan kongsi Google, penerbit kini boleh membenarkan Google (Google Ads, Display & Video 360) untuk menawar dalam lelongan masa sebenar TopOn.

“Hari ini, TopOn gembira mengumumkan bahawa anda kini mempunyai lebih pilihan kerana tawaran Google kini tersedia untuk semua penerbit menggunakan lelongan masa sebenar. Ketika pasaran aplikasi mudah alih terus berkembang dinamik, menggunakan tawaran dalam aplikasi sedang menjadi semakin penting untuk kejayaan monetisasi.” Kata Harry Yang, Ketua Operasi Pemasaran di TopOn.

Tawaran dalam aplikasi menawarkan pelbagai kelebihan untuk peningkatan hasil. Mereka yang menggunakan kaedah tawaran menyaksikan manfaat yang lebih tinggi disebabkan permintaan yang lebih tinggi. Kelebihan utama bagi penerbit menggunakan tawaran dalam aplikasi TopOn termasuk:

Maksimakan hasil

Meningkatkan jumlah pendapatan melalui tawaran masa sebenar dengan akses kepada sumber iklan terbesar. Dengan pengintegrasian automatik ini kepada tawaran kini, pembangun boleh segera memanfaatkan kelebihan mempunyai rakan tawaran terbesar dalam industri untuk menawar trafik mereka. Apabila setiap sumber permintaan menawar dalam lelongan masa sebenar terbuka dan adil anda akan melihat lebih persaingan untuk stok anda, yang bermakna harga yang lebih baik untuk setiap tampilan.

Ketelusan sepenuhnya

Semua sumber permintaan diperlakukan sama, memupuk persekitaran tawaran yang adil untuk setiap sumber.

Ringkaskan mediasi

Dengan menghapuskan beban mengekalkan aliran air yang kompleks, tawaran membantu anda meningkatkan kecekapan operasi, jadi pasukan anda boleh memberi tumpuan untuk memberi kesan yang lebih besar untuk perniagaan anda. Selain itu, tawaran membolehkan anda dengan mudah menambah lebih sumber permintaan, membantu anda meningkatkan persaingan untuk stok anda dengan kesan minimum kepada ketidaktentuan dan membebaskan sumber operasi.

Kelestarian jangka panjang

Manfaatkan ekosistem selamat yang menubuhkan kepercayaan dan menyokong pengekalan pengguna.

Mengakses tawaran Google ke mediasi TopOn adalah tonggak penting bagi kami, menekankan usaha kami untuk meningkatkan penggunaan tawaran dalam aplikasi dan mendorong pasaran yang telus dan adil. Kami berharap untuk bekerjasama lebih lanjut dengan Google dan komuniti penerbit kami untuk terus memacu pertumbuhan dan inovasi dalam bidang ini.

Sudah bersedia untuk melompat dengan tawaran Google di TopOn? Hubungi kami bila-bila masa melalui

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.