PaperCut mendapat dua tempat pada Anugerah Perisian Terbaik G2 2024

(SeaPRwire) –   MELBOURNE, Australia, 12 Februari 2024 — PaperCut Software hari ini mengumumkan bahawa ia telah dinamakan pada , menempatkannya pada kedua-dua senarai ‘Syarikat Perisian APAC’ dan ‘Syarikat Australia dan New Zealand’. Sebagai pasaran perisian terbesar dan paling dipercayai di dunia, dikunjungi oleh 90 juta pembeli perisian setiap tahun. Anugerah Perisian Terbaik tahunannya menarafkan syarikat perisian dan produk terbaik di dunia berdasarkan ulasan yang sah dan tepat masa daripada pengguna sebenar.

Ketua Komunikasi PaperCut, Alistair Nestor, menyatakan: “Pengiktirafan ini banyak bermakna bagi kami. Ia satu perkara bagi sesebuah syarikat untuk mengatakan betapa baik perisian sendiri, ia satu perkara yang lain apabila pelanggan kami dan laman ulasan bebas mengatakannya. Ia benar-benar pengesahan bahawa penyelesaian kami adalah sesuai untuk organisasi moden yang mahukan percetakan yang lebih baik, lebih mudah, yang sesuai dengan keperluan tempat kerja bercampur,” katanya.

Dalam mencapai kedudukan dalam kedua-dua kategori APAC dan Australia dan New Zealand, Alistair menambah: “Kami belum berada dalam senarai global lagi, tetapi syarikat-syarikat perisian ini adalah pemain besar dan ia adalah senarai yang kami cita-citakan, tidak diragui lagi. Kami gembira berada bersama rakan dan rakan kongsi tempatan kami seperti , , dan .”

Sara Rossio, Ketua Pegawai Produk di G2, berkata: “Pembeli perisian B2B, seperti pengguna, memulakan perjalanan pembelian mereka dengan penyelidikan. Sebagai pasaran perisian terbesar di dunia, G2 menarik lebih daripada 90 juta pembeli ke laman web kami setiap tahun – lebih daripada mana-mana pasaran B2B lain – mencapai mereka dari syarikat semua saiz, dalam semua industri. Berdasarkan maklumbalas autentik mereka, kami bangga mengumumkan pemenang Anugerah Perisian Terbaik 2024. Tahniah kepada kurang daripada 1% pembekal yang disenaraikan di G2 yang berjaya mendapat salah satu daripada 30+ senarai kami tahun ini, mencapai pengiktirafan yang didorong oleh data disahkan berakar umbi pada sumber yang benar-benar penting – suara pelanggan autentik.”

Anugerah Perisian Terbaik G2 2024 menampilkan lebih daripada 30 senarai yang berbeza, menarafkan pembekal perisian dan produk menggunakan algoritma eksklusif G2, yang berasaskan ulasan pengguna disahkan G2 dan data kehadiran pasaran yang tersedia secara awam. Untuk layak menerima Anugerah Perisian Terbaik, syarikat perisian atau produk mesti menerima sekurang-kurangnya 50 ulasan yang diluluskan semasa tahun takwim 2023. Skor hanya mencerminkan data daripada ulasan yang dikemukakan semasa tempoh penilaian ini.

Untuk maklumat lanjut, lihat dan baca lebih lanjut mengenai .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.