Pameran Permata dan Jam Doha melancarkan dan mengumumkan projek khas dan eksklusif

(SeaPRwire) –   Projek-projek langka, unik, dan amal yang menunjukkan kemahiran global terbaik

DOHA, Qatar, Feb. 5, 2024 — Epik kemewahan dan reka bentuk, Pameran Permata dan Jam Doha (DJWE) melancarkan edisi ke-20 pada 5 Februari terbuka sehingga 11 Februari. Sebagai pameran perniagaan ke perniagaan dan perniagaan ke pelanggan terbesar di rantau ini untuk jenisnya, DJWE kembali ke Pusat Pameran dan Konvensyen Doha (DECC) kelas dunia.

 

Mengunjungi Qatar mendedahkan kempen baru ‘Peminat Permata’ untuk acara ini, menampilkan supermodel Irina Shayk, bersama-sama dengan legenda bola sepak Perancis yang ikonik Thierry Henry. Kempen itu mempamerkan koleksi permata dan jam tangan istimewa dengan sokongan daripada lima pamer terbesar acara; Fifty One East, Ali Bin Ali Luxury, Alfardan Jewellery, Al Majed Jewellery, dan Bulgari.

Pendidikan Di Atas Semua kembali ke DJWE. Amal berpangkalan di Qatar bekerja untuk memastikan akses sama ke pendidikan dan memanfaatkan kuasa pendidikan berkualiti. Tujuh pereka telah bekerja dengan amal untuk mencipta karya khas dan terhad dan setiap satu akan menyumbangkan keuntungan daripada jualan. Terdapat dua bros dari Amal Ameen dan Silvia Furmanovich telah mencipta koleksi permata yang ditekankan dengan permata berharga dan intan.

Bulgari menyajikan kalung spinel mahkota luar biasa – spinel yang ditampilkan adalah ke-4 di dunia mengikut berat karat menimbang 131,21 karat. Kalung itu dalam platina dengan 1 spinel bantal, 14 intan emerald-potongan persegi, 27 biji emerald, 36 bentuk intan yang menarik dan 69 intan potongan bulat dan pave-set intan.

Di Al Majed Jewellery jenama jam tangan Hublot akan memaparkan koleksi yang termasuk Classic Fusion Tourbillon Orlinski dalam warna pop – penyatuan tanpa kompromi. Schwarz Etienne memperkenalkan edisi eksklusif Roma Synergy oleh Kari Voutilainen, Edisi Pasir Emas Qatar – jam tangan yang menampilkan tali jam kulit biru yang disentuh dengan sulaman madu, unik untuk edisi ini. Dan TAG Heuer melancarkan jam tangan terhad Carrera Qatar Edisi Terhad.

Fifty One East, rakan jangka panjang DJWE, menyajikan jenama terkenal dunia seperti CHANEL, Boucheron, dan TUDOR. Mereka juga akan memaparkan Rolex yang menekankan pengejaran kecemerlangan dengan GMT-Master II dalam warna kuning Rolesor dengan bezel intan berserta abu-abu dan hitam seramik, dan Yacht-Master 42 baru dalam RLX titanium.

Beberapa pereka akan melancarkan jam tangan khas di Blue Salon termasuk Louis Moinet, Artya, Urwerk dan Bovet. De Bethune akan menyajikan edisi khas 12 jam tangan, menyambut tahun ke-12 mereka di acara ini. Louis Erard menyambut kerjasama mereka bekerjasama dengan Alain Silberstein pada 28 reka bentuk baru, eksklusif untuk DJWE. 

Untuk berita dan maklumat terkini, sila lawati –

Mengenai Pelancongan Qatar
Misi Pelancongan Qatar adalah untuk menubuhkan Qatar sebagai tempat di mana keaslian budaya bertemu modeniti, dan di mana orang-orang di seluruh dunia datang bersama-sama untuk mengalami penawaran unik dalam budaya, sukan, perniagaan dan hiburan keluarga, berakar umbi dalam Kecemerlangan Perkhidmatan. Pelancongan Qatar akan mengawal selia dan membangunkan industri pelancongan, menggalakkan pelaburan dari sektor swasta. Ia akan menetapkan strategi kebangsaan untuk sektor pelancongan, mengkaji semula ia secara berkala dan mengawasi pelaksanaannya, dengan tujuan untuk mempelbagaikan tawaran pelancongan di negara ini dan meningkatkan perbelanjaan pelawat. Melalui rangkaian pejabat antarabangsa kami di pasaran utama, dan platform digital terkini, Pelancongan Qatar meluaskan kehadiran Qatar secara global dan meningkatkan sektor pelancongan.

Laman Web:

Hublot Classic Fusion Tourbillon Orlinski at DJWE
Hublot Classic Fusion Tourbillon Orlinski at DJWE

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.