Pameran Barang Kemas & Jam Doha melancarkan edisi ulang tahunnya yang ke-20

(SeaPRwire) –   Sambutan penanda aras kemewahan dan kemegahan, pameran ini akan diadakan selama 7 hari dari 5 Februari, di Pusat Pameran dan Konvensyen Doha (DECC).

DOHA, Qatar, 7 Februari 2024 — Pameran Barang Kemas & Jam Tangan Doha (DJWE) 2024 kembali untuk edisi ulang tahun ke-20, yang dianjurkan oleh Qatar Tourism. Acara paling glamor di Kalendar Qatar menandakan satu pencapaian tahun ini, memperingati acara terpanjang dalam kalender – selama dua dekad. Majlis pembukaan dihadiri oleh Yang Berhormat, Encik Saad Bin Ali Al Kharji, Pengerusi Qatar Tourism. Selain itu, bintang kempen DJWE, Irina Shayk dan Thierry Henry, memeriahkan majlis pembukaan DJWE dan menerokai pameran itu.

Memberi ulasan mengenai pameran itu, Yang Berhormat Encik Saad Bin Ali Al Kharji berkata: “Kami di Qatar Tourism berbesar hati untuk menganjurkan edisi ke-20 Pameran Barang Kemas dan Jam Tangan Doha, yang diadakan di bawah naungan murah hati Yang Berhormat Sheikh Mohammed bin Abdul Rahman Bin Jassim Al Thani, Perdana Menteri, dan Menteri Luar Negeri. Sepanjang dua dekad lepas, DJWE telah menjadi simbol kemewahan dan kecanggihan di peringkat tempatan, serantau dan global selama dua dekad. Kejayaan pameran berterusan tersebut adalah selaras dengan momentum sektor pelancongan yang meningkat. Malah, pada awal tahun ini kami telah mencatat bilangan pelawat yang memecah rekod. Matlamat kami di Qatar Tourism adalah untuk mengukuhkan kedudukan Qatar sebagai sebuah destinasi pelancongan utama dengan secara berterusan membangunkan aset pelancongan dan mengekalkan rekodnya yang terbukti dalam kecemerlangan perkhidmatan dan hospitaliti, serta membangunkan produk dan perkhidmatan pelancongan yang baharu dan inovatif.”

8 besar tahun ini ialah Barang Kemas Alfardan, Barang Kemas Al Majed, Ali Bin Ali Luxury, Amiri Gems, Fifty One East, Barang Kemas Al Muftah, Blue Salon dan BVLGARI. Jenama yang mengambil bahagian buat pertama kalinya termasuk Key Gems, AlMajid Home, Renee Jewels, Barang Kemas Naylah, Barang Kemas Kooheji dan Hessa Jewels Dolce & Gabbana juga membuat kemunculan pertama DJWE tahun ini.

Pameran ini menarik senarai tetamu VIP. Miss Universe yang memegang gelaran, Sheynnis Palacios, akan menjadi tetamu istimewa Mouawad – pereka mahkota Miss Universe yang menghiasi Sayap Alfardan pada 5 Februari – 7.

Membuka pintunya daripada pukul 12:00 hingga 22:00 pada hari bekerja dan Sabtu dan daripada pukul 15:00 hingga 22:00 pada hari Jumaat, acara eksklusif ini menjanjikan pengalaman yang menggembirakan bagi peserta.  Terdapat Paviliun Turki dan India dan siri acara serta bengkel yang meraikan dan menyediakan kepakaran untuk mengetahui dunia barang kemas dan pertukangan jam yang halus.

Untuk maklumat lanjut, sila layari .

Untuk mengikuti perkembangan acara terkini kalendar Qatar 2024, sila layari . 

Mengenai Qatar Tourism

Misi Qatar Tourism adalah untuk mewujudkan Qatar sebagai tempat di mana kesahihan budaya bertemu modeniti, dan di mana orang di seluruh dunia bertemu untuk mengalami tawaran unik dalah budaya, sukan, perniagaan dan hiburan keluarga, berakar umbi dalam Perkhidmatan Cemerlang. Qatar Tourism akan mengawal selia dan membangunkan industri pelancongan, menggalakkan pelaburan daripada sektor swasta. Ia akan menetapkan strategi negara untuk sektor pelancongan, mengkajinya secara berkala dan menyelia pelaksanaannya dengan tujuan untuk mempelbagaikan tawaran pelancongan di negara itu dan meningkatkan perbelanjaan pengunjung. Melalui rangkaian pejabat antarabangsanya di pasaran keutamaan dan platform digital canggih, Qatar Tourism memperluaskan kehadiran Qatar di peringkat global dan meningkatkan sektor pelancongan.

Web:

Irina Shayk and Thierry Henry attend the launch of Doha Jewellery and Watches Exhibition


Irina Shayk dan Thierry Henry menghadiri pelancaran Pameran Barang Kemas dan Jam Tangan Doha

 

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.