Orderfaz pada Mesyuarat Lembaga Januari 2024: Membina Kolaborasi Menuju Transformasi Industri Fesyen

(SeaPRwire) –   BANDUNG, Indonesia, 13 Feb 2024 — Dalam acara penting Pertemuan Lembaga Pengarah Jnauari 2024 yang dianjurkan Bilik Fesyen Indonesia, Orderfaz muncul sebagai salah satu rakan strategik yang secara aktif mengambil bahagian dan menyokong pembangunan dan transformasi industri fesyen di negara ini. Diadakan dari 29 hingga 31 Januari di éL Hotel, Bandung, acara ini berkhidmat sebagai momentum bagi Orderfaz bukan sahaja melihat tetapi juga untuk menyumbang kepada menetapkan arah dan meningkatkan potensi industri fesyen Indonesia kepada peringkat global.

Mohamad Iqbal CCO Orderfaz at the January Board Meeting of the Indonesian Fashion Chamber
Mohamad Iqbal CCO Orderfaz dalam Acara Pertemuan Lembaga Pengarah Januari oleh Bilik Fesyen Indonesia

Sebagai platform untuk mesyuarat kerja nasional tahunan, Pertemuan Lembaga Pengarah Januari menjadi pentas untuk ahli IFC daripada pelbagai bab di serata Indonesia untuk menilai dan menyemak semula program kerja tahun lalu, sementara juga merumuskan program kerja yang lebih bercita-cita tinggi dan kompetitif untuk tahun seterusnya. Dengan fokus terhadap pelbagai bahagian dalam struktur organisasi IFC, termasuk Organisasi, Pendidikan & Penyelidikan, Hubungan Institusi, Komunikasi Pemasaran dan Perhubungan Awam, Pembangunan Perniagaan, dan Pembangunan Produk, Orderfaz mengambil bahagian dalam proses pemikiran dan pembuatan keputusan yang menentukan arah perkembangan industri fesyen Indonesia.

Sepanjang siri acara dalam Pertemuan Lembaga Pengarah Januari 2024, Orderfaz bukan sekadar peserta pasif tetapi secara aktif terlibat dalam forum perbincangan dan bengkel membina keupayaan, khususnya dalam bidang penjenamaan dan pemasaran dalam talian. Ini menunjukkan komitmen tulen Orderfaz untuk inovasi berterusan dan memberikan sumbangan yang terbaik untuk kemajuan industri fesyen di negara ini.

Sebagai wakil Orderfaz, Ketua Pegawai Eksekutif Reynaldi Gandawidjaja dan Pegawai Ketua Dagangan Mohamad Iqbal menyatakan pandangan mereka tentang kolaborasi antara pemasaran dalam talian dan industri fesyen:

Ketua Pegawai Eksekutif Orderfaz, Reynaldi Gandawidjaja, menyatakan, “Kolaborasi antara pemasaran dalam talian dan industri fesyen merupakan langkah strategik yang berakar umbi dalam konsep inovasi. Melalui peluang ini, kami di Orderfaz komited untuk terus menyokong transformasi industri fesyen Indonesia dengan strategi dan teknologi pemasaran dalam talian yang inovatif.”.

Mohamad Iqbal, Pegawai Ketua Dagangan Orderfaz, menambah, “Kami menghargai Bilik Fesyen Indonesia kerana menganjurkan Pertemuan Lembaga Pengarah Januari 2024 di Bandung. Terima kasih kepada Bilik Fesyen Indonesia atas dedikasinya terhadap industri fesyen di negara ini. Perkongsian yang telah ditubuhkan memberikan peluang kepada Orderfaz untuk menerokai dan menolak batasan kolaborasi antara teknologi dan industri fesyen. Kami percaya bahawa melalui sinergi yang kukuh antara kedua-dua sektor ini, kami boleh mewujudkan penemuan baharu yang akan mengangkat industri fesyen Indonesia hinggan ke peringkat yang lebih tinggi.”

Penyertaan Orderfaz dalam Pertemuan Lembaga Pengarah Januari 2024 bukan sahaja penghormatan untuk syarikat tetapi juga merupakan mercu tanda bersejarah dalam memperkukuhkan hubungan antara teknologi kewangan dan industri fesyen. Kolaborasi ini mencakupi transformasi yang lebih meluas dan memberi inspirasi kreativiti dalam industri kreatif negara.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.