OLIGHT Bersinar Cerah di SHOT Show 2024: Ulasan Inovasi dan Perkhidmatan Pelanggan Hebat

(SeaPRwire) –   LAS VEGAS, Jan. 29, 2024 — OLIGHT, sebuah pemimpin dalam industri pencahayaan mudah alih, dengan bangganya mengumumkan penyertaannya yang berjaya di Pameran Senjata, Memburu, Luar (SHOT Show) 2024 di Las Vegas. Sebagai pemimpin yang komited untuk melangkaui sempadan teknologi, OLIGHT mempamerkan inovasi terkini, menetapkan pentas untuk pengalaman dinamik dan pencerahan bagi para peserta.

OLIGHT SHOT Show Booth
OLIGHT SHOT Show Booth

Stor OLIGHT muncul sebagai pusat tumpuan inovasi, menawan para peserta dengan pelbagai julat penyelesaian pencahayaan mudah alih canggih, dari lampu saku EDC ke lampu dipasang rel. Tumpuan utama pameran adalah Arkfeld PRO yang dinanti-nantikan, menampilkan tiga sumber cahaya – cahaya putih, laser hijau, dan cahaya UV – mencapai kecerahan maksimum 1300 lumen. Dengan modul laser hijau 520nm dan cahaya UV, Arkfeld PRO membuat kesan yang berpanjangan ke atas pelanggan dan rakan kongsi.

Sepanjang acara, pasukan OLIGHT terlibat dalam perbincangan bermakna dengan para profesional industri, rakan kongsi, dan peminat, memupuk sambungan berharga dan perkongsian. Stor berfungsi sebagai pusat jaringan, memupuk penguatan hubungan sedia ada dan penubuhan kerjasama baharu dalam komuniti senjata api, memburu, dan luar.

OLIGHT Team
OLIGHT Team

“Kami gembira dengan sambutan positif dan semangat yang diterima. Interaksi dengan rakan sejawat industri dan sambutan hebat terhadap produk kami mengesahkan kedudukan OLIGHT meletakkan kepentingan tertinggi kepada inovasi dan menyediakan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang,” kata Mavis Xiao, Naib Presiden di OLIGHT.

Perhimpunan O-Fan pada Jan. 24th juga menerima ulasan tinggi dari semua peminat. Fox Fan, CEO OLIGHT dan pasukan menyatakan penghargaan terdalam kepada mereka yang hadir untuk membincangkan pelbagai topik seperti inovasi masa depan dalam produk dan aktiviti peminat. Fox berkata, “Terima kasih kepada semua peminat kerana mengukuhkan komuniti seperti keluarga di sekeliling OLIGHT. Syarikat kekal komited untuk memacu industri, dan momentum positif diperoleh di SHOT Show menetapkan pentas untuk kemajuan OLIGHT dalam menyediakan produk pencahayaan terbaik di dunia.”

Mengenai OLIGHT:

OLIGHT adalah jenama pencahayaan mudah alih terkemuka yang komited untuk menyediakan penyelesaian pencahayaan berkualiti tinggi dan inovatif untuk pelbagai aplikasi. Dengan keazaman untuk kecemerlangan dan komitmen kepada kepuasan pelanggan, OLIGHT menjadi nama yang dipercayai dalam industri pencahayaan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk Pertanyaan Media, Hubungi:

Arthur Yang, Pengarah Hubungan Awam, OLIGHT

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.