NX Global Oceanic Network Pte. Ltd. Perkhidmatan NVOCC Baru di Singapura, Secara Global Menyepadu Perkhidmatan Barang Laut NX Group

(SeaPRwire) –   TOKIO, 5 Feb 2024 — NX Global Ocean Network Pte. Ltd. (disingkatkan sebagai “NXGO”), sebuah syarikat kumpulan NIPPON EXPRESS HOLDINGS, INC., memulakan perkhidmatan NVOCC (*) di Singapura pada Isnin, 1 Januari 2024.

*NVOCC (Non-Vessel Operating Common Carrier):
Pembawa yang tidak mempunyai cara pengangkutan sendiri seperti kapal atau pesawat, tetapi yang mengambil tanggungjawab menggunakan cara sedemikian untuk mengangkut kargo untuk pengirim yang tidak dinyatakan

Logo:  

Gambar:
 

NXGO memulakan operasinya di Singapura pada Mei 2022 untuk memperkukuh lagi perniagaan pengangkutan laut antarabangsa kumpulan Nippon Express (di sini disebut “NX”), dan kini melancarkan perkhidmatan NVOCC baru untuk mencapai harga yang kompetitif melalui pembelian berpusat yang mengambil kesempatan daripada skala ekonomi keseluruhan perkhidmatan pengangkutan laut antarabangsa Kumpulan NX. Kumpulan NX akan membangunkan perkhidmatannya secara global di bawah jenama tunggal “NX”.

Kumpulan NX akan terus memperluaskan perniagaan pengangkutan laut antarabangsa dengan menumpukan kepada NXGO dan menyediakan perkhidmatan berkualiti tinggi kepada pelanggannya.

Profil NXGO
– Nama syarikat: NX Global Ocean Network Pte. Ltd. (ringkasan: NXGO)
– Lokasi: 5C Toh Guan Road East, Singapura 608828
– URL:  

Laman web Nippon Express:  

Akaun LinkedIn rasmi Kumpulan Nippon Express:
 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.