Newgen Dikenali dalam Laporan Pasaran Gartner® Market Guide untuk Penyelesaian Pemberian Pinjaman Perniagaan 2023

(SeaPRwire) –   Pasaran panduan ini boleh membantu CIO di bank menilai penyelesaian pinjaman komersial berdasarkan ciri-ciri boleh ubahsuai, keupayaan alir kerja, API, dan fungsi mereka, antara lain.

NOIDA, India, Feb. 1, 2024 — Newgen, pembekal global platform berkod rendah tunggal untuk automasi skala akhir ke akhir, bangga untuk mengumumkan bahawa ia telah diiktiraf dalam laporan  Gartner Market Guide for Commercial Loan Origination Solutions (CLOS), 2023, . Laporan itu menekankan landskap CLOS yang berkembang, menggariskan trend seperti kerjasama yang meningkat antara fintech dan pembekal yang sedia ada, pentingnya reka bentuk perisian yang fleksibel, dan peranan teknologi seperti kecerdasan buatan (AI) dan API terbuka dalam meningkatkan keupayaan CLOS.

Menurut Gartner, “CLOS ialah aplikasi perisian yang membolehkan institusi pemberi pinjaman mengurus proses dari hujung ke hujung untuk membuka produk pemberian pinjaman, daripada permohonan melalui penilaian dan penutupan, untuk perniagaan pelbagai saiz. Ini boleh dimanfaatkan sebagai perisian terpasang, SaaS berdasarkan awan, integrasi dan API, dan penyelesaian berlabel putih.”

Penyelesaian pinjaman komersial Newgen dibina pada platform berkod rendahnya, NewgenONE, menawarkan pakej menyeluruh penyelesaian perbankan komersial yang diubahsuai untuk memenuhi keperluan pelbagai pelanggan komersial, daripada PKS ke syarikat besar. Platform itu memberdayakan institusi kewangan untuk menyediakan perkhidmatan digital intuitif, mempercepatkan keputusan pinjaman melalui wawasan yang didorong AI, mengurus risiko dengan cekap, bergerak pantas untuk menyesuaikan peraturan yang berubah, mengenal pasti peluang pemberian pinjaman baru, dan membina hubungan jangka panjang dan menguntungkan dalam perbankan perniagaan.

“Kami percaya pengiktirafan ini mengesahkan komitmen kami untuk menyediakan penyelesaian inovatif dan diubahsuai untuk memenuhi keperluan dinamik perbankan komersial. Newgen kekal komited untuk memberdayakan institusi kewangan dengan teknologi muka hadapan untuk operasi perbankan perniagaan yang cekap dan menguntungkan,” kata Runki Goswami, Ketua Global Pemasaran di Newgen Software.

Untuk mengakses laporan lengkap, baca Pasaran Panduan untuk Penyelesaian Penerbitan Pinjaman Komersial (CLOS) 2023. Selain itu, klik  untuk mengetahui lebih lanjut bagaimana Newgen mentransformasikan Fungsi Pinjaman Komersial.

Penafian: GARTNER ialah tanda daftar dan perkhidmatan yang didaftarkan Gartner, Inc. dan / atau syarikat sekutunya di AS dan antarabangsa dan digunakan di sini dengan kebenaran. Semua hak terpelihara. Gartner tidak mengesahkan mana-mana pembekal, produk atau perkhidmatan yang digambarkan dalam penerbitan penyelidikan dan tidak menasihati pengguna teknologi untuk memilih hanya pembekal dengan penarafan atau penunjuk lain. Penerbitan penyelidikan Gartner terdiri daripada pendapat organisasi penyelidikan Gartner dan tidak boleh ditafsirkan sebagai pernyataan fakta. Gartner menafikan semua jaminan, tersurat atau tersirat, berkaitan dengan penyelidikan ini, termasuk sebarang jaminan kebolehgunaan atau kesesuaian untuk tujuan tertentu.

Mengenai Newgen Software Technologies Ltd.

Newgen ialah pembekal terkemuka platform transformasi digital bersepadu dengan natif , , , dan . Secara global, perniagaan berjaya bergantung kepada platform aplikasi berkod rendah Newgen untuk membangunkan dan melaksanakan aplikasi perniagaan kompleks, berasaskan kandungan dan menarik pelanggan. Daripada pendaftaran, permintaan perkhidmatan, pemberian pinjaman ke penilaian dan banyak kes guna di pelbagai industri, Newgen membuka mudah dengan kelajuan dan kelincahan.

Untuk butiran lanjut, lawati

Maklumat Media :
 

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.