NEOM mengumumkan Xaynor, kelab eksklusif ahli-ahli sahaja

(SeaPRwire) –   NEOM, Saudi Arabia, Feb. 7, 2024 — Lembaga Pengarah NEOM telah mengumumkan Xaynor, kelab ahli eksklusif yang terletak di pinggir pantai, terlindung di kalangan landskap berbatu yang menakjubkan sepanjang pantai Teluk Aqaba yang jernih. Xaynor merupakan tambahan terbaru kepada pembangunan serantau yang sedang berkembang di barat laut Saudi Arabia.

NEOM mengumumkan Xaynor, kelab ahli eksklusif persendirian

NEOM mengumumkan Xaynor, kelab ahli eksklusif persendirian

Lokasi terpencil Xaynor di tepi pantai menawarkan destinasi eksklusif di mana ahli kelab boleh bersantai di pantai Teluk Aqaba yang indah dan tidak tercemar. Dengan reka bentuk seni bina yang menakjubkan dan interior yang telah dipilih dengan teliti, Xaynor meningkatkan keselesaan dan kemewahan, mencipta persekitaran yang sesuai untuk rehat, rileks, hiburan, dan perbualan.

Apabila tiba di Xaynor, tetamu akan disambut oleh pembukaan kanopi yang menakjubkan, yang bersatu dengan landskap semulajadi dan menyediakan laluan yang menakjubkan ke pantai. Gaya seni bina yang unik ini dengan mudahnya mengintegrasikan tempat persembunyian dan ruang terbuka yang luas. Tetamu boleh memilih untuk menikmati privasi peribadi atau berbaur dengan ahli lain.

Mengambil intipati kemewahan pantai, Xaynor akan menyediakan pemilihan terbaik yang ditawarkan oleh kemewahan kontemporari, termasuk kolam peribadi, ruang bersantai di tepi pantai, makanan istimewa, venue hiburan ikonik, dan pusat spa dan kesihatan kelas dunia.

Memperkukuh penawaran ini, Xaynor menawarkan pilihan membeli-belah dan hiburan eksklusif, disertai dengan pengalaman ahli sahaja yang dihasilkan melalui kerjasama dengan rakan kongsi jenama antarabangsa terkemuka dalam fesyen, seni dan gaya hidup.  

Ditakrifkan sebagai epitome kemewahan pantai ultra-glamor, Xaynor komited untuk mencipta momen yang tidak terlupa yang mendefinisikan keeksklusifan dalam persekitaran semula jadi. Dengan menyatukan ruang dalaman dan luaran dengan sensitif, ia akan berdiri sebagai ikon kelembutan di tepi Teluk Aqaba.

Selari dengan komitmen NEOM terhadap pemuliharaan dan inovasi, Xaynor melengkapkan lokasinya di tepi pantai. Pembangunan baru ini mengikuti pengumuman terkini mengenai Leyja, Epicon, Siranna, Utamo, Norlana, Aquellum, dan Zardun, yang merupakan destinasi pelancongan lestari di rantau utama NEOM.

Mengenai NEOM

NEOM adalah pemangkin kemajuan manusia dan visi bagaimana Masa Hadapan Baru mungkin kelihatan. Ia merupakan rantau di barat laut Saudi Arabia di Laut Merah yang dibina dari asas sebagai makmal hidup – tempat di mana keusahawanan akan menentukan laluan untuk Masa Hadapan Baru ini. Ia akan menjadi destinasi dan rumah bagi mereka yang bermimpi besar dan ingin menjadi sebahagian daripada membina model baharu untuk kehidupan yang luar biasa, mencipta perniagaan yang maju dan memperbaharui pemuliharaan alam sekitar.

NEOM akan merangkumi bandar pintar berhubung, pusat penyelidikan, venue sukan dan hiburan serta destinasi pelancongan. Sebagai hab inovasi, usahawan, pemimpin perniagaan dan syarikat akan datang untuk menyelidik, mengininkubasi dan mengkomersialkan teknologi dan perniagaan baharu dengan cara yang revolusioner. Penduduk NEOM akan mewakili etos antarabangsa dan menggemari budaya penjelajahan, mengambil risiko dan kepelbagaian.

Untuk maklumat lanjut, sila hantar emel ke atau lawati dan .

Bahan ini diedarkan oleh Teneo Strategy LLC bagi pihak Syarikat NEOM. Maklumat tambahan boleh didapati di Jabatan Keadilan, Washington, DC.

Kit Media:  

Kata Laluan: NEOMXaynor

 

NEOM mengumumkan Xaynor, kelab ahli eksklusif persendirian

NEOM mengumumkan Xaynor, kelab ahli eksklusif persendirian

 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.