Mouser Electronics Terus Meluaskan Barisan Kad, Menambah Lebih 60 Pengeluar pada Tahun 2023

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Jan. 31, 2024 — , Inc., pengedar global yang dibenarkan dengan komponen elektronik dan produk automasi perindustrian terbaru, menambah 64 pembekal baru kepada senarai produknya sepanjang tahun 2023, memperluaskan pilihan produk untuk jurutera reka bentuk dan profesional pembelian di seluruh dunia. Dengan menawarkan pelanggan pilihan yang luas bagi teknologi paling maju, Mouser membantu pereka mengelakkan kos reka bentuk semula, kelewatan pengeluaran atau sehingga penamatan projek.


Mouser bekerjasama rapat dengan rakan pembekalnya yang melebihi 1,200 untuk menyediakan akses terpantas dan paling mudah kepada komponen terbaru industri. Sepanjang tahun 2023, pembuat semikonduktor dan komponen elektronik mengandalkan Mouser untuk membantu memperkenalkan produk mereka ke pasaran global dengan berjaya. Sejak awal tahun 2020, Mouser telah menambah lebih 310 rakan pembekal baru ke senarai produknya. Pada tahun 2023, Mouser melancarkan lebih 66,000 nombor bahagian, termasuk lebih 8,000 pada suku keempat, siap untuk penghantaran, yang dicapai melalui kerjasama strategik yang kuat dengan pembuat.

“Misi kami adalah untuk melayani pelanggan kami dengan pilihan terluas, berfungsi sebagai kedai serba lengkap untuk kesemua komponen aras papan dan alat pembangunan yang berkaitan untuk reka bentuk projek keseluruhan,” kata Jeff Newell, Naib Presiden Kanan Produk Mouser Electronics. “Bersama dengan barisan terbenam baru, kami sangat gembira untuk menambah lebih banyak barisan perindustrian untuk memperluaskan pilihan untuk pelanggan kami.”

Rakan pembekal baru yang ditambah oleh Mouser pada tahun 2023 termasuk:

  • , bahagian Amphenol, menyediakan portfolio produk gentian, pengurusan kabel, kuasa, rak, pasif, dan pagar berkualiti tinggi dan mudah.
  • , sebahagian daripada Molex, menawarkan pengalaman 50 tahun dalam bidang pengesanan pintar dan penyelesaian pengenalan serta pemimpin teknologi untuk Sensor Pintar bagi aplikasi automatik kompleks dan kilang pintar.
  • , pembangun sistem-di-cipta (SoC) untuk peranti mudah alih, hiburan rumah, sambungan, dan produk IoT.
  • , syarikat yang memberi tumpuan kepada industri, pengangkutan, infrastruktur dan kesihatan. Siemens mencipta teknologi dengan tujuan dengan menambah nilai sebenar untuk pelanggan.
  • , syarikat Semtech dengan sejarah hampir 30 tahun dalam inovasi ruang wayarles. Produk dan penyelesaian inovatif Sierra Wireless menyambung ribuan perniagaan kepada data penting dan jutaan orang kepada maklumat.
  • , sebahagian daripada Littelfuse, membangunkan teknologi inti pengecas EV dan teknologi Pengesanan Litupan dan menawarkan beberapa ciri perlindungan elektrik dan kawalan juruterbang untuk pasaran EV.

Untuk maklumat lanjut mengenai rakan pembekal baru Mouser, layari .

Untuk melihat produk terkini yang tersedia daripada Mouser, lawati .

Untuk maklumat lanjut, layari .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.