Miley Cyrus Bersinar dalam De Beers di Anugerah Grammy 2024

(SeaPRwire) –   LOS ANGELES, 6 Februari 2024 — Barang kemas berlian semula jadi terikti sumber De Beers Jewellers bersinar di pemakai pemenang Grammy Miley Cyrus pada anugerah Grammy tahunan ke-66 yang diadakan di Crypto.com Arena di Los Angeles.

Miley Cyrus di De Beers di Anugerah Grammy 2024


Miley Cyrus di De Beers di Anugerah Grammy 2024

Cyrus, yang dicalonkan untuk enam anugerah Grammy, mempesona ketika mempersembahkan lagu hit bertaraf globalnya “Flowers” memakai anting-anting berlian potongan putri dengan hiasan bahu yang menawan dengan jumlah purata lebih daripada enam belas karat. Beliau membawa pulang dua Grammy untuk acara malam itu termasuk Rakaman Tahunan, dan Persembahan Solo Pop Terbaik.

Hubungan De Beers yang unik dengan sumber menghasilkan akses yang tiada tandingannya kepada berlian yang paling menakjubkan di Bumi, pada masa yang sama memastikan kualiti, kebolehkesanan dan impak positif yang unggul. Dengan lebih daripada 130 tahun kepakaran berlian, De Beers memilih berlian yang paling mengagumkan secara sedar untuk mencipta karya seni yang luar biasa dan boleh dipakai yang membesarkan serta mengabadikan kecantikan alam dengan rekaan yang abadi.

Butiran tentang penampilan barang kemas De Beers Jewellers Miley Cyrus termasuk:

Miley Cyrus, Pemenang Anugerah Grammy Berganda

  • Anting-anting Berlian Berbentuk Putri Berhias Panjang De Beers yang diset dalam Emas Putih 18K, 16.33 karat.

Mengenai De Beers Jewellers 

Diasaskan di London, dengan sebuah gedung utama di Old Bond Street serta mempunyai kehadiran di lokasi-lokasi yang paling eksklusif di seluruh dunia, De Beers Jewellers merupakan puncak barang kemas berlian mewah. Dibina berdasarkan 130 tahun kepakaran De Beers, gedung itu mengagungkan berlian paling cantik di dunia melalui kreativiti dan kemahiran menghasilkan rekaan yang berani dan berciri tersendiri.

De Beers dilabur untuk memastikan semua berlian yang dijumpainya akan mencipta impak positif yang berpanjangan untuk manusia dan tempat-tempat yang telah menjumpainya. Ini disertakan dengan ikrar untuk membina masa depan yang lebih baik – yang lebih adil, lebih selamat, lebih bersih dan lebih sihat, di mana komuniti-komuniti maju, amalan beretika dikekalkan, dan alam sekitar dilindungi. Kami memanggil komitmen jangka panjang ini sebagai Building Forever.

Barang kemas berlian De Beers boleh didapati di lebih daripada 30 gedung di seluruh dunia, serta dalam talian di debeers.com.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.