MicroCloud Hologram Berencana untuk Menyertai Persatuan Industri Komunikasi

(SeaPRwire) –   BEIJING, Feb. 7, 2024 — MicroCloud Hologram Inc. (NASDAQ: HOLO) (“HOLO” atau “Syarikat”), sebuah pembekal teknologi, hari ini mengumumkan bahawa ia merancang untuk menyertai Persatuan Industri Komunikasi.

Persatuan Industri Komunikasi adalah sebuah pertubuhan industri kebangsaan dan kumpulan sosial dan ekonomi bukan untung lintas sektor, lintas wilayah dan lintas pemilikan. Persatuan ini sentiasa menggalakkan inovasi teknologi, eksport teknologi, dan pembangunan industri dalam industri komunikasi, dan menyumbang kepada pembangunan ekonomi bidang komunikasi. Unit perniagaan yang bertanggungjawab terhadap Persatuan adalah Kementerian Industri dan Teknologi Maklumat. Di bawah panduan Kementerian Industri dan Teknologi Maklumat, Persatuan melaksanakan pengurusan industri, pertukaran maklumat, latihan perniagaan, kerjasama antarabangsa, perkhidmatan perundingan, dan sebagainya, dengan objektif utama menggalakkan kemajuan teknologi industri, meningkatkan kualiti produk, memperkukuh kerjasama ekonomi dan teknologi antara syarikat dan institusi, menggalakkan persatuan, meningkatkan kualiti unit ahli dan faedah ekonomi, dan menggalakkan produk komunikasi memenuhi permintaan global yang semakin meningkat dan meningkatkan daya saing di pasaran antarabangsa.

Persatuan mengadakan mesyuarat berkala untuk bertukar-tukar pengalaman mengenai reformasi dalaman dan situasi penyelidikan, pembangunan, pengeluaran dan jualan dalam setiap unit, untuk menganalisis dinamik pembangunan teknologi asing, untuk mengkaji pembangunan industri, untuk menganalisis pasaran, untuk membincangkan langkah-langkah bersama, dan untuk meluahkan masalah dan keperluan kepada jabatan-jabatan yang berkenaan. Selama beberapa tahun kebelakangan ini, banyak cadangan yang dikemukakan oleh Persatuan telah mendapat perhatian dan sokongan jabatan-jabatan yang berkenaan.

Persatuan juga telah melaksanakan kerja yang berguna dan mencapai pencapaian tertentu dalam menyelaraskan penyelidikan institusi dan pemformulasian piawaian untuk teknologi dan produk baru, dan menganjurkan pembangunan produk oleh unit ahli.

HOLO merancang untuk menyertai Persatuan Industri Komunikasi bagi mempromosikan pembangunan industri komunikasi dalam bidang inovasi teknologi maklumat, bagi mempercepat pembangunan generasi baharu teknologi maklumat dan integrasi inovasi teknologi maklumat industri.

Kenyataan Selamat

Kenyataan pers ini mengandungi “kenyataan prospektif” dalam maksud Private Securities Litigation Reform Act 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “akan datang”, “bertujuan”, “merancang”, “percaya”, dan ungkapan serupa. Kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan syarikat, adalah kenyataan prospektif. Antara lain, gambaran perniagaan dan kutipan dari pengurusan dalam kenyataan akhbar ini, serta rancangan strategik dan operasi syarikat, mengandungi kenyataan prospektif. Syarikat juga mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis dalam laporan suku tahunan dan tahunan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”) dalam Borang 20-F dan 6-K, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan tertulis lain, dan dalam kenyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian yang terdapat. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: matlamat dan strategi syarikat; pembangunan perniagaan, keadaan kewangan dan keputusan masa depan syarikat; pertumbuhan yang dijangka bagi industri hologram AR; dan jangkaan syarikat mengenai permintaan dan penerimaan pasaran terhadap produk dan perkhidmatannya. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam laporan tahunan syarikat borang 20-F dan laporan semasa borang 6-K dan dokumen lain yang difailkan dengan SEC. Semua maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini adalah pada tarikh kenyataan akhbar ini, dan syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemas kini apa-apa kenyataan prospektif, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang yang berkuat kuasa.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.