Mesin Pintar Crown Machinery Company Limited Diiktiraf di Anugerah Inovasi Antarabangsa 2023

(SeaPRwire) –   SINGAPURA, 5 Feb 2024 — Mesin Pintar, dibangunkan oleh Crown Machinery Company Limited, telah dianugerahkan di Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) 2023 di bawah kategori Perkhidmatan & Penyelesaian. Sebagai tiang gerakan Revolusi Inovasi yang dipimpin oleh NGO serantau Enterprise Asia, IIA adalah program pengiktirafan anugerah yang berprestij yang bertujuan untuk menggalakkan ekosistem inovasi bagi syarikat dengan menggalakkan organisasi untuk terus melabur dalam inovasi.

Mesin Pintar, peralatan pelapisan terkini, menakrifkan semula piawaian industri untuk pelanggan Crown Machinery.

Ini termasuk Kualiti Produk Yang Tinggi, memastikan aplikasi pelapisan tepat dan seragam; Kemudahan Yang Tinggi melalui automatik dan ciri pintar; Penjimatan Kos yang berasal dari kecekapan yang tinggi dan Pengurangan Bahan Buangan; dan pilihan penyesuaian untuk penyelesaian pelapisan yang diubahsuai.

Ciri-ciri menonjol Mesin Pintar termasuk keupayaan Pemantauan Data dan Proses yang komprehensif, membolehkan pelacakan masa nyata dan analisis; Kesan Alam Sekitar Yang Rendah dengan mengoptimumkan penggunaan bahan, pengurangan sisa, dan pemuliharaan tenaga; dan pematuhan kepada Piawaian Kualiti yang ketat, memudahkan pematuhan kepada peraturan industri dengan aplikasi pelapisannya yang konsisten dan tepat.

Mengenai Enterprise Asia
Enterprise Asia adalah pertubuhan bukan kerajaan dalam usaha untuk mewujudkan Asia yang kaya dengan keusahawanan sebagai enjin ke arah pembangunan ekonomi dan sosial yang mampan dan progresif. Sila lawati untuk maklumat lanjut.

Mengenai Anugerah Inovasi Antarabangsa
Anugerah Inovasi Antarabangsa (IIA) ialah program pengiktirafan tahunan yang mengiktiraf inovasi cemerlang, dan dalam proses itu, menggalakkan organisasi untuk terus melabur dalam inovasi. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.