Menyambut Ulang Tahun Hubungan Diplomatik China-Perancis dengan Arak Yanghe

(SeaPRwire) –   PARIS, Feb. 5, 2024 — Pada 31 Januari, konsert yang meraikan ulang tahun ke-60 penubuhan hubungan diplomatik ChinaFrance dan permulaan Tahun Kebudayaan dan Pelancongan China-France 2024 telah berlangsung di Royal Opera of the Palace of Versailles, France. Semasa acara tersebut, Yanghe telah melancarkan kotak hadiah khas Yanghe Spirit Classic, Dream Blue M6+ untuk meraikan 60 tahun hubungan dua hala. Yanghe, memainkan simfoni keindahan dengan arak, yang bergema dengan kedamaian dan perpaduan. Semasa mempersembahkan pertukaran budaya China dan Perancis antara satu sama lain, ia mempersembahkan kepada hadirin global gala arak dan seni.

Yanghe
Yanghe

Konsert tersebut menampilkan persembahan gabungan yang harmoni antara muzik rakyat Cina dan simfoni Perancis , termasuk karya seperti Carmen Overture. Para hadirin turut menghargai Zhao Cong’s pipa concerto “Flying Apsaras on the Silk Road”. Persembahan ini menunjukkan daya tarikan mempesona integrasi budaya Cina dan Barat, yang memperkenalkan budaya Cina yang cemerlang kepada dunia.

Edisi khas Dream Blue M6+ yang dilancarkan oleh Yanghe sempena ulang tahun ke-60 penubuhan hubungan diplomatik China-France menandakan pencapaian penting dalam strategi pengantarabangsaan syarikat tersebut. Kotak hadiah, yang direka untuk siri acara Sempena Tahun Kebudayaan dan Pelancongan China-France 2024, akan digunakan khususnya untuk majlis-majlis sambutan. Berkhidmat sebagai saksi kepada persediaan penting dan peristiwa bersejarah dalam bidang diplomasi antara China dan France, reka bentuk kotak hadiah tersebut adalah berdasarkan imej simbolik naga Cina dan ayam jantan Gallic Perancis, yang mewakili makna keberkatan “keharmonian antara naga dan burung phoenix”. Dengan logo ulang tahun ke-60 yang khusus dan gabungan dua negara dalam reka bentuknya, Yanghe menunjukkan tanggungjawab dan komitmennya sebagai jenama Cina, menyampaikan doa ikhlas semoga persahabatan antara kedua negara kekal berkekalan.

Sebagai wakil minuman keras Cina yang cemerlang, Yanghe telah menubuhkan rangkaian pemasaran global bertahun-tahun yang lalu. Ia merupakan salah sebuah syarikat pertama dalam industri ini yang mempromosikan jenamanya di peringkat global dan melibatkan diri dalam publisiti kebudayaan. Sejak 2013, apabila China mencadangkan Inisiatif Jalur dan Jalan, Yanghe kemudian telah memulakan perjalanan kebudayaan yang hebat. Sehingga kini, wangian arak Yanghe telah sampai ke 63 negara dan wilayah di enam benua, yang menjadi sebahagian daripada kehidupan masyarakat di seluruh dunia.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.