Meeranda Diterima ke dalam Program Pelancaran dan Pertumbuhan District 3

(SeaPRwire) –   MONTREAL, 31 Jan. 2024Meeranda, sebuah penyedia penyelesaian Kecerdasan Buatan (AI) yang dimiliki secara persendirian, menawarkan perkhidmatan kepada Perniagaan Kecil dan Sederhana (SMBs) serta Syarikat Multinasional Global (MNCs), hari ini mengumumkan bahawa ia telah diterima ke dalam program Launch and Grow District 3. Peluang ini menekankan komitmen Meeranda terhadap pertumbuhan dan inovasi strategik.

District 3 merupakan pecutan yang terkemuka dalam ekosistem permulaan Montreal. Program Launch and Grownya dikhususkan untuk pasukan yang mempunyai daya tarikan awal. Ia direka bagi melengkapkan pasukan dengan alat yang diperlukan untuk mempercepatkan kesesuaian produk di pasaran.

Sebagai sebahagian daripada program Launch and Grow, Meeranda akan mendapat akses kepada perkhidmatan District 3 yang bertujuan untuk meningkatkan pembangunan produk, pengembangan jualan awal dan pemerolehan pelanggan. Program ini juga menawarkan sokongan untuk pembangunan perniagaan antarabangsa.

Tambahan lagi, Meeranda akan menerima sesi bimbingan 1:1 dengan pakar industri, yang seterusnya menyediakan pandangan dan peluang jaringan tambahan. Program Launch and Grow District 3 juga menawarkan sokongan bagi mengakses peluang pembiayaan dan usaha mengumpul dana. Program ini akan memberikan Meeranda akses kepada jaringan pelabur global, sekali gus memudahkan lebih banyak kerjasama dan peluang kolaborasi.

“Kami sangat teruja untuk menjadi sebahagian daripada program Launch and Grow District 3,” kata En. Raji Wahidy, Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Meeranda. “Penerimaan kami ke dalam program pecutan yang terkenal ini merupakan bukti semua usaha kami selama beberapa bulan lalu dalam mengembangkan perniagaan Meeranda untuk menjadi peneraju dalam menyampaikan Pengalaman Pelanggan Peribadi Baharu kepada perniagaan di seluruh dunia. Kami sangat yakin bahawa District 3 akan terus membantu Meeranda memperoleh daya tarikan tambahan dalam pasaran tempatan dan global juga.”

Dengan penerimaan ke dalam program Launch and Grow District 3, Meeranda akan menjadi sebahagian daripada komuniti permulaan yang mempunyai dedikasi terhadap inovasi, kerjasama dan keusahawanan.

Meeranda menawarkan demo percuma kepada semua perniagaan yang berminat mempertimbangkan tawaran penyelesaian Meeranda untuk melengkapi dan menyelaraskan operasi perniagaan mereka. Mereka yang berminat kini boleh mendaftar ke demo .

Tentang Meeranda

Meeranda ialah penyedia penyelesaian Kecerdasan Buatan (AI) milik persendirian yang menawarkan AI mirip manusia secara masa nyata untuk menyediakan “Pengalaman Pelanggan Peribadi Baharu” bagi Perniagaan Kecil dan Sederhana (SMB) dan Syarikat Multinasional Global (MNC). Teknologi AI canggih Meeranda bertujuan untuk menyampaikan perkhidmatan concierge korporat peribadi Gen AI bagi mengelakkan masa menunggu yang lama untuk bercakap dengan ejen, pilihan telefon yang tidak relevan, pengambilan pekerja sokongan, jualan dan pemasaran yang tidak tepat pada masanya, serta kualiti perkhidmatan outsourcing yang tidak konsisten.

Ikut Meeranda

Laman sesawang:
Media Kit:
X:
Facebook:
LinkedIn:
Instagram: 
Threads:
YouTube:
TikTok: Meeranda

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.