McGraw Hill Umum Kursus Bahasa Inggeris Baru, All Sorts untuk Pelajar Muda

(SeaPRwire) –   Sekarang tersedia di Mexico, Colombia, Asia dan Timur Tengah, All Sorts adalah penawaran terbaru pemimpin pendidikan global di pasaran pengajaran bahasa Inggeris yang semakin berkembang

COLUMBUS, Ohio, Feb. 5, 2024 — McGraw Hill hari ini mengumumkan pelancaran kursus pengajaran bahasa Inggeris (ELT) baru yang direka untuk membantu pembelajar muda di seluruh dunia mengambil langkah pertama mereka ke arah pembelajaran bahasa Inggeris. Kursus enam tahap yang inovatif bernama All Sorts, direka untuk memenuhi standard tinggi yang diharapkan sekolah daripada McGraw Hill, kini tersedia untuk sekolah di , , dan .

“Minat terhadap pembelajaran bahasa Inggeris sedang berkembang dengan pesat kerana dunia semakin terhubung dan permintaan untuk kemahiran bahasa Inggeris berkembang di tempat kerja,” kata Anthony Lorin, Presiden Kumpulan Antarabangsa McGraw Hill. “Sebagai pemimpin pendidikan global dengan lebih 135 tahun pengalaman menyediakan kandungan pendidikan dan penyelesaian kurikulum kepada pelajar dan pendidik, kami merasakan kami unik sesuai untuk menyokong pasaran yang berkembang ini.”

All Sorts membantu pembelajar muda bahasa Inggeris Amerika memulakan perjalanan pembelajaran sepanjang hayat melalui pelajaran yang menyeronokkan dan menarik meliputi pelbagai topik dan gaya pembelajaran. Dikaji, dirancang, dan dibangunkan oleh pakar berpengalaman dalam kandungan, teknologi dan pedagogi di McGraw Hill, All Sorts memberikan:

 • Aktiviti yang menarik direka untuk mengiktiraf dan menyokong pelbagai gaya pembelajaran.
 • Pembelajaran bahasa dibangunkan dan dipersembahkan pada kadar umur yang sesuai.
 • Syllabus tata bahasa, perkataan dan kemahiran fungsi yang komprehensif di semua tahap.
 • Maskot hiburan, setiap satu dengan fungsi sokongan pembelajaran, untuk menarik minat pembelajar muda.
 • Ciri pembelajaran sosial dan emosi di seluruh untuk membantu pelajar menjadi pembelajar sepanjang hayat dan warga dunia yang baik.
 • Ciri pembelajaran umur yang sesuai dipersembahkan dalam setiap unit untuk menggalakkan penjelajahan pelajar subjek kurikulum lain melalui medium bahasa Inggeris.
 • Sokongan yang komprehensif untuk guru melalui Panduan Guru cetak dan boleh muat turun.
 • Pelbagai permainan, teka-teki dan projek yang mempersembahkan bahasa dengan cara yang positif, boleh berkaitan, dan boleh diingati.

Untuk maklumat lanjut mengenai All Sorts dan ketersediaannya di negara anda, lawati:

 • (Mexico)
 • (Colombia)
 • (Asia)
 • (Timur Tengah)

McGraw Hill

McGraw Hill adalah syarikat pendidikan global terkemuka yang bekerjasama dengan jutaan pendidik, pelajar dan profesional di seluruh dunia. Mengenal pasti keperluan pelbagai mereka, kami membina kandungan dipercayai, alat fleksibel dan platform digital yang kuat untuk membantu mereka berjaya mengikut terma mereka sendiri. Melalui komitmen kami terhadap ekuiti, kebolehgunaan dan penyertaan, kami menggalakkan budaya kesetiaan yang menghormati dan mencerminkan kepelbagaian masyarakat, pelajar dan pendidik yang kami beri perkhidmatan. McGraw Hill mempunyai lebih 40 pejabat di seluruh Amerika Utara, Asia, Australia, Eropah, Timur Tengah dan Amerika Selatan, dan menyediakan penyelesaian pembelajaran untuk pra-sekolah, pendidikan tinggi, profesional dan lain-lain dalam lebih 80 bahasa. Lawati kami di  atau temui kami di , ,  atau .

Hubungi:
Tyler Reed
McGraw Hill
(914) 512-4853
 

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.