ISE 2024: Unilumin Group Tampilkan Produk dan Penyelesaian Terbaru Metasight

(SeaPRwire) –   BARCELONA, Sepanyol, 2 Februari 2024 — Dari 30 Januari hingga 2 Februari, Barcelona Sepanyol menyaksikan acara industri paparan global — pameran ISE. Unilumin mempamerkan pencapaian teknologi terkini, termasuk produk COB 8K, pelbagai produk baharu, dan pelbagai senario aplikasi Metasight.

Produk COB 8K Terkini

Sangat sesuai untuk dalaman dan luaran, produk COB Unilumin menjadi ciri utama booth 3C300. Terutamanya skrin besar Upanel Micro 0.7 8K memberikan pengalaman visual menakjubkan di lokasi, dengan kedalaman dan kekayaan visual yang sangat menarik perhatian banyak pengunjung, yang menunjukkan kematangan teknologi paparan dan pakej COB Unilumin.

Cutting-edge COB 8K Product
Cutting-edge COB 8K Product

Siri Baharu Pelancaran

Atmosfer pelancaran produk hidup di ISE adalah menakjubkan. Di sini inovasi terkini Unilumin Upanel AM1.2-F, produk Utile MCOB, UTV SC, dan skrin ganda sisi UslimS2 2.5 membuat penampilan sulung mereka, mempamerkan teknologi dan kekuatan terbaru Unilumin dan mendedahkan potensi komersial yang hebat di sebalik ciri-ciri kunci yang menakjubkan mereka.

Penyelesaian Metasight untuk Pelbagai Senario

Pentasnya diatur oleh UpadIV1.9 Pro dengan kadar kesegaran ultra tinggi 15360Hz dan kesan penembakan premium, mengintegrasikan SPIRIT Robotics, data pelacakan terkini, dan penyelesaian inovatif BACKDROP untuk menyampaikan kandungan 3D masa nyata dan Augmented Reality yang menakjubkan. Kandungan immersif, direka dan dibentuk dengan teliti oleh studio DreamCorp Crea-tech, tidak sahaja menakjubkan secara visual tetapi juga boleh disesuaikan sepenuhnya dan dioperasikan secara automatik. Dengan sokongan sistem multiCAM yang ramah pengguna, sesiapa sahaja baru kepada teknologi video boleh dengan mudah mengendalikannya.

XR virtual production for live broadcasting
XR virtual production for live broadcasting

Penyelesaian pendidikan pintar memberikan pengalaman bilik darjah visual baharu kepada pengunjung lokasi. Siri All-in-one UTV SC yang disambung dengan papan hitam interaktif sentuh menunjukkan kemudahan dan kecekapan tinggi yang proses pengajaran dapat capai dengan sokongan visual.

Dituju dengan pakej MIP tahap cip HD dan kekonsistenan gambar ultra tinggi, sinema digital dengan produk Utile MCOB yang dilaksanakan memberikan senario sinema yang menyerap untuk pengunjung.

Penyelesaian penyiaran maju Unilumin mempamerkan ketinggian baharu dalam kecemerlangan komunikasi media. Mengambil produk profesional Uslim S2, UpanelSII1.2, dan ULWIII(Siri Utile), penyelesaian itu menawarkan imej definisi tinggi dengan pengalaman tontonan licin.

Menariknya, siri luaran Unilumin Usurface USK COB telah memenangi Anugerah Inavation 2024, sebagai Produk Papan Tanda Digital Terbaik.

2024 Inavation Awards
2024 Inavation Awards

Unilumin akan terus menjelajah dan mempamerkan inovasi untuk menyediakan penyelesaian dan perkhidmatan Metasight berkualiti tinggi kepada pelanggan global.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.