Integrasi Lebih Cepat OpenSync melalui sokongan Linux SDN

(SeaPRwire) –   PALO ALTO, Calif., Jan. 30, 2024 pada Persidangan Terbuka OpenSync pada bulan Mac 2023 menandakan satu langkah penting bagi OpenSync, meluaskan jangkauannya untuk merangkumi semua peranti rumah pintar. Kini, dengan pelancaran hidup OpenSync 5.6 pada bulan Disember 2023, rangka kerja OpenSync dengan mudah menyepadukan sokongan untuk Linux SDN.

Liem Vo, Ketua Pegawai Eksekutif OpenSync

Liem Vo, Ketua Pegawai Eksekutif OpenSync

OpenSync telah meluaskan sokongan untuk jambatan rangkaian Linux yang telah diambil pakai secara meluas, menghapuskan keperluan untuk usaha pembangunan tambahan yang sebelum ini diperlukan untuk menukar dari jambatan Linux ke OpenvSwitch (OVS). Akibat daripada perluasan ini, OpenSync meluaskan jangkauannya kepada 100% peranti rumah pintar, mengekalkan kedudukannya sebagai satu-satunya rangkaian terdefinisi perisian untuk peralatan pengguna permulaan.

Sokongan Linux SDN, dari OpenSync 5.6, meningkatkan kemudahan penggunaan OpenSync. Ia sudahpun diterima baik oleh ZTE dan Evolution Digital, TP-Link, Wistron NeWeb Corporation (WNC), Heights Telecom akan menggunakan OpenSync dengan Linux SDN.

“OpenSync kini menyokong Linux SDN mewakili perubahan asas, melangkaui pengurangan kompleksiti semata-mata untuk mengubah kemungkinan. Integrasi OpenSync menjadi lebih mudah dan lebih pantas. Kepatuhan meningkat dengan licin dengan jambatan asli Linux, membolehkan masa ke pasaran yang lebih pantas. Ini adalah perjalanan mentransformasi di mana OpenSync bersedia untuk tersedia di mana jua konektiviti memberi impak, dengan pantas, skala besar, dan boleh dipercayai.”

Liem Vo, Ketua Pegawai Eksekutif OpenSync

Mengapa Linux SDN Adalah Perubahan Game?

  • Penyepaduan Dipermudahkan: Linux SDN secara ketara mengurangkan kekompleksian dan usaha yang diperlukan untuk menyepadukan OpenSync, memudahkan proses yang lebih lancar dan pantas, membolehkan masa ke pasaran yang lebih pantas.
  • Kepatuhan Ditingkatkan: Beroperasi dengan licin dengan jambatan asli Linux, membuatnya boleh diakses kepada lebih banyak pilihan perkakasan dan pembangunan.
  • Integrasi Bebas Halangan: Integrasi OpenSync tidak pernah menjadi lebih mudah, menghapuskan ketergantungan keras kepada OpenvSwitch dan keperluan untuk mempelajari OVS.

Sertai kami dalam menyambut masa depan konektiviti dengan sokongan Linux SDN.

Mengenai OpenSync:

OpenSync adalah satu-satunya rangkaian terdefinisi perisian (SDN) sumber terbuka yang mentransformasikan bagaimana perkhidmatan dikendalikan dan disampaikan dari sisi kawalan awan. Dengan lebih daripada 2.5 bilion peranti terhubung, OpenSync menyediakan rangkaian lengkap bagi Pembekal Perkhidmatan Komunikasi (CSP), Pembuat Peranti Asal (ODM), pembuat peranti pengguna, dan pembangun perkhidmatan awan untuk menyampaikan perkhidmatan rumah pintar dan perniagaan kecil pintar dengan pantas, skala besar, dan boleh dipercayai. Dengan memisahkan perkhidmatan daripada perkakasan dan menggunakan SDK berpiawaian, OpenSync memupuk ekosistem pelbagai peralatan pengguna (CPE). OpenSync bersepadu dengan sempurna dengan SDK industri seperti RDK-B dan OpenWRT, dan menikmati keselarasan meluas dengan semua pembekal silikon utama. Komuniti OpenSync yang dinamik memupuk kolaborasi, inovasi, dan perkongsian pengetahuan.

Sertai kami dalam perjalanan mentransformasi ini ke arah masa depan penyampaian perkhidmatan, hari ini.

Untuk maklumat lanjut, lawati
Ikuti OpenSync di

OpenSync Hubungan Media (Amerika Syarikat)

Sarah Heeren
OpenSync
 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.