Infinix bergabung dengan “CHUANG ASIA” untuk Raih Pemirsa yang Masih Muda di Seluruh Asia

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, Feb. 2, 2024, sebuah jenama teknologi bergaya yang direka untuk pengguna muda, telah mengumumkan perkongsiannya dengan “CHUANG ASIA,” sebuah rancangan realiti pencarian idola popular oleh WeTV, yang dijangka akan ditayangkan di Thailand pada 3 Februari 2024. Kolaborasi ini, yang dirancang bersama pelancaran HOT 40 SERIES terbaru Infinix, menandakan permulaan strategik jenama ini dalam industri hiburan, dengan menyasarkan penonton muda yang arif akan teknologi di seluruh Asia.

Infinix announced as the main sponsor for CHUANG ASIA.
Infinix diumumkan sebagai penaja utama untuk CHUANG ASIA.

Ketua Pegawai Pemasaran Infinix, Lake Hu menyatakan, “Kerjasama kami dengan ‘CHUANG ASIA‘ merupakan langkah strategik untuk memadankan jenama kami dengan platform yang bersesuaian dengan penonton teras kami. Kolaborasi ini bukan sahaja mengukuhkan kehadiran jenama kami, tetapi juga memperkasa pengguna muda untuk merealisasikan impian mereka, memberi mereka inspirasi dan peluang untuk meneroka potensi. Rancangan ini, sebagai pentas yang sempurna, membolehkan kami mempamerkan Infinix HOT 40 SERIES, yang direka untuk pengguna muda dan dinamik yang mahukan prestasi dan gaya.”

Dari 9,000 Aspiran Kepada 70 Finalis: Menyingkap Bakat Baru

Dibina berasaskan popularitinya yang mantap, ‘CHUANG ASIA‘ sedang memberi impak yang signifikan dengan edisi sulungnya di Thailand. Rancangan realiti pencarian idola terunggul seumpamanya di Asia ini mempamerkan bakat-bakat luar biasa dari seluruh rantau ini, dan menarik berjuta-juta penonton setiap minggu. Musim ini menandakan evolusi yang luar biasa dalam siri ini oleh WeTV, dengan pengembangan kepada penonton Pan-Asia. Dari lebih 9,000 aspiran, 70 finalis dari negara-negara termasuk Thailand, Malaysia, India, Indonesia, dan USA telah dipilih dengan teliti. Individu-individu berbakat ini akan bersaing untuk merebut tempat dalam kumpulan gadis antarabangsa baharu, mempamerkan pelbagai kemahiran dan latar belakang budaya.

Musim ‘CHUANG ASIA‘ ini membezakan dirinya dengan fokus Pan-Asia yang khusus, mempamerkan pelbagai peserta dari serata rantau ini, dengan itu menekankan peranan penting interaksi antara budaya dalam sektor hiburan Asia. Dengan sistem undian dan bimbingan penonton yang tersendiri, rancangan ini menjanjikan pengalaman yang luar biasa. Dibimbing oleh Mentor Utama Jackson Wang, penerbit bersama CHUANG ASIA, dan pasukan mentor terkenal seperti Mike Angelo, Jeff Satur, TEN, dan Nene Pornnappan, rancangan ini bersedia untuk menyampaikan gabungan unik bakat, bakat semula jadi, dan persembahan memikat.

Di Mana Teknologi Canggih Bertemu Hiburan

Seiring dengan perkongsian dinamiknya dengan ‘CHUANG ASIA,’ Infinix memperkenalkan HOT 40 SERIES baharu, menampilkan Pemproses Ultra-Laju Helio G99 untuk prestasi pantas dan cekap, yang disesuaikan dengan permintaan pengguna moden. Siri ini membanggakan persediaan yang mengagumkan dengan sehingga 16GB RAM lanjutan dan ROM 256GB yang besar, memastikan multitasking yang lancar dan penyimpanan yang banyak untuk pelbagai aplikasi, media, dan permainan.

Tambahan pula, paparan sentuhan super 120Hz meningkatkan penglibatan pengguna dengan interaksi responsif dan lancarnya, sesuai untuk peminat permainan dan pengguna multimedia. Siri Infinix HOT 40, dengan ciri-ciri sofistikated ini, benar-benar merangkumi penumpuan teknologi canggih dan hiburan, yang mencerminkan intipati ‘CHUANG ASIA‘ yang bertenaga dan inovatif.

Nantikan tayangan perdana CHUANG ASIA di WeTV ( atau cari WeTV di Google Play atau Kedai Aplikasi), dan ketahui lebih lanjut tentang Infinix HOT 40 SERIES terkini.

Berhubung dengan Infinix Global di , , dan untuk kemas kini, berita, dan pengumuman terkini.

Tentang Infinix

Infinix Mobility ialah jenama teknologi yang pesat berkembang yang mereka bentuk, mengeluarkan dan memasarkan portfolio peranti pintar yang meluas di seluruh dunia di bawah jenama Infinix, yang diasaskan pada tahun 2013. Meny sasar belia masa kini dengan teknologi kelas pertama, Infinix mencipta peranti pintar yang bergaya, berkuasa dan pada harga yang berpatutan yang membawa teknologi terkini di pasaran kepada pengguna di seluruh dunia pada masa yang mereka perlukannya dengan harga yang mereka mahukan.

Tentang CHUANG ASIA

Chuang Asia, Rancangan Realiti Pencarian Idola Terunggul Asia Seumpamanya yang mempamerkan bakat-bakat terbaik dan tercerah di rantau ini. Dengan berjuta-juta penonton menyaksikan setiap minggu, persaingannya sengit dan taruhannya tinggi. 70 pelatih wanita dari serata Asia akan menjalani latihan intensif dan bimbingan daripada beberapa mentor selebriti ternama dalam industri ini, mengasah kemahiran dan menyempurnakan bakat mereka. Rancangan ini menampilkan format unik yang mencabar pelatih di kem latihan, mempamerkan kelincahan dan kebolehan menyesuaikan diri, menolak mereka hingga ke had mereka dan seterusnya. Penglibatan penonton (pengundian) dan bimbingan Mentor merupakan beberapa antara sorotan rancangan ini.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.