HKBN dan TP-Link Melancarkan Satu-penyelesaian “Priority Plus” Rumah Wi-Fi

(SeaPRwire) –   Asia pertama menggunakan platform Aginet untuk pengurusan rangkaian jauh masa nyata

HONG KONG, 6 Feb. 2024 — Hong Kong Broadband Network Limited (HKBN) dan TP-Link, penyedia bertaraf global terkemuka bagi produk rangkaian pengguna dan perniagaan, telah bekerjasama untuk melancarkan Penyelesaian Wi-Fi Rumah “Priority Plus” yang mengubah permainan. Penyelesaian semuanya dalam satu yang amat mudah ini, yang pertama di Asia untuk menyepadukan platform pengurusan rangkaian Aginet, menggabungkan gentian optik berkelajuan kilat 2000M^ HKBN + Wi-Fi dengan sokongan perkhidmatan sehenti khusus, memberikan pengalaman Wi-Fi rumah premium untuk para pelanggan.

Penyelesaian “Priority Plus” menampilkan penghantar siri Aginet TP-Link dan sistem TP-Link Aginet Unified Cloud (TAUC) pintar mereka. Dengan TAUC, Aginet memantau prestasi rangkaian Wi-Fi pengguna secara proaktif. Sekiranya berlaku ketidaknormalan rangkaian, diagnostik dan pembetulan jauh akan dijalankan dengan segera, menghapuskan keperluan bagi pemeriksaan di tapak. Penyelesaian awan lancar ini membolehkan HKBN mencapai pemasangan tanpa sentuhan dan pengurusan jauh bagi perkhidmatan Internet dan Wi-Fi, memastikan para pelanggan boleh menikmati pengalaman rangkaian yang stabil, lancar dan tidak menyusahkan.

Siri TP-Link Aginet menawarkan rangkaian peranti komprehensif untuk memenuhi keperluan rangkaian yang semakin meningkat bagi para pelanggan. Rangkaian versatil ini merangkumi penghantar Wi-Fi 7, peranti Mesh Wi-Fi, penghantar jalur lebar gentian optik 5G+, sistem keselamatan siber dan banyak lagi. Menoleh ke hadapan, HKBN akan memperkenalkan lebih banyak produk siri Aginet, membolehkan para pelanggan menikmati kemudahan yang bertambah baik dibawa oleh teknologi kontemporarinya.

Bermula pada hanya $248/bln&, Penyelesaian Wi-Fi Rumah “Priority Plus” merangkumi jalur lebar rumah 2000M^ , penghantar Aginet AX6000 TP-Link dan sokongan Wi-Fi sehenti yang mudah. Dengan “Priority Plus”, menangani masalah Wi-Fi tidak pernah semudah ini – setiap pakej merangkumi perkhidmatan pemasangan profesional, sokongan teknikal 24/7 dan sepanjang tempoh kontrak, pakar HKBN akan mengatur perkhidmatan penggantian penghantar di tapak# dengan segera sekiranya sebarang isu timbul.

Penyelesaian Wi-Fi Rumah Sehenti HKBN “Priority Plus”

 

  • Pemasangan di tapak percuma
  • Talian hotline sokongan teknikal 24/7
  • Perkhidmatan diagnostik jauh
  • Perkhidmatan penggantian penghantar di tapak (percuma dalam tempoh kontrak)
  • AX6000 untuk menyampaikan kelajuan Wi-Fi yang mengagumkan
  • Gentian optik berkelajuan kilat 2000M

 

Klik untuk mengetahui lebih lanjut tentang Penyelesaian Wi-Fi Rumah “Priority Plus”.

HKBN dan TP-Link memperkenalkan Penyelesaian Wi-Fi Rumah “Priority Plus” sehenti untuk meningkatkan pengalaman hiburan dalam talian para pelanggan. Dari kiri: Rex Hui, Pemilik Bersama HKBN dan Ketua Pembangunan Produk & Pengurusan, Penyelesaian Kediaman; Daniel Zhou, Pengarah Produk, TP-Link Hong Kong & Macau.
HKBN dan TP-Link memperkenalkan Penyelesaian Wi-Fi Rumah “Priority Plus” sehenti untuk meningkatkan pengalaman hiburan dalam talian para pelanggan. Dari kiri: Rex Hui, Pemilik Bersama HKBN dan Ketua Pembangunan Produk & Pengurusan, Penyelesaian Kediaman; Daniel Zhou, Pengarah Produk, TP-Link Hong Kong & Macau.

^Spesifikasi kelajuan Gentian Optik 2000M sepadan dengan kelajuan muat turun maksimum sebanyak 2000M dan kelajuan muat naik maksimum sebanyak 1000M.

&Kontrak komitmen minimum 24 bulan diperlukan.

#Sekiranya berlaku kerosakan, keruntuhan atau kerosakan pada dan terhadap Peralatan, HKBN tidak bertanggungjawab untuk membaiki atau menggantikan Peralatan atau mana-mana bahagian atau komponen sekiranya kejadian tersebut timbul daripada atau disebabkan oleh haus dan lusuh biasa, salah guna, kecuaian, kerosakan sengaja atau kerosakan pada pihak Pelanggan, oleh pelanggaran terma di sini, sebarang kemalangan di luar kawalan HKBN, force majeure atau sebarang penggunaan Peralatan di luar Hong Kong.

Foto hanya untuk rujukan. Terma dan syarat dikenakan.

 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Mengenai Hong Kong Broadband Network Limited
Hong Kong Broadband Network Limited merupakan sektor penyelesaian kediaman bagi HKBN Group (“HKBN” atau “Kumpulan”). Beribu pejabat di Hong Kong dengan operasi merentasi Hong Kong, Macau dan tanah besar China, Kumpulan merupakan penyedia perkhidmatan telekomunikasi dan teknologi