Heybike Akan Segera Melancarkan Hero — E-bike All-Terrain Berkuasa

(SeaPRwire) –   SAN FRANCISCO, 1 Februari 2024 — Heybike, sebuah pembuat dan penjual berkualiti tinggi memfokuskan diri dalam membuat dan menjual basikal elektrik, akan memperkenalkan model basikal elektrik baharu yang dipanggil Hero. Basikal elektrik ini mengambil kira keperluan lebih tinggi yang dikemukakan oleh pelbagai penunggang.


Hero E-bike – Dicipta Untuk Sebarang Cabaran; Legenda Anda Bermula Di Sini

Bingkai basikal Hero diperbuat daripada bahan karbon fiber, dan ia direka dengan teliti untuk menyediakan kekuatan, kebolehlasakan dan pembinaan ringan yang tiada tandingan. Bingkai basikal ini hanya mengandungi berat 2.8kg, 36% lebih ringan daripada bingkai aloiminium saiz yang sama. Selain meningkatkan penampilan keseluruhan, ia juga memastikan penunggangan yang selesa. Lebih-lebih lagi, basikal elektrik Hero mempunyai enjin tengah-pendorongan kuasa 750W yang boleh menyediakan pecutan yang menggalakkan dan membenarkan penunggang dengan mudah menakluki cerun curam. Dan enjin ini mempunyai pecutan maksimum sebanyak 160N•m untuk menyesuaikan gaya mengayuh penunggang, memastikan pengalaman menunggang yang licin.

Satu ciri luar biasa Hero ialah basikal elektrik ini dilengkapi dengan sistem penyuspenan penuh (suspensi horst-link dan suspensi hadapan berkuasa hidraulik) dan dua tayar lemak 26”*4.0”. Keseluruhan basikal elektrik ini menampilkan penyerapan hentaman yang baik, memberikan penunggang dengan pengalaman menunggang yang licin dan stabil di permukaan tidak rata. Lebih-lebih lagi, dengan 5 tahap bantuan mengayuh dan sistem gear Shimano 9-kelajuan, Hero membawa kegembiraan menunggang pantas untuk setiap penunggang. Dan tiada perlu risau kehilangan kawalan kerana brek cakera hidraulik di hadapan dan belakang roda boleh dengan cepat menjana daya brek yang kuat.

Jarak perjalanan mungkin menjadi kebimbangan bagi sesetengah penunggang. Hero mempunyai bateri 864Wh dan pengecas pantas 48V/4A, dan ia boleh berjalan sehingga 60 batu dengan satu cas penuh. Baterinya mematuhi piawaian keselamatan UL2489 yang disahkan oleh TUV. Heybike juga menyediakan jaminan 10 tahun untuk bingkai basikal untuk memberikan keyakinan kepada pelanggan.

Mengapa Heybike Membuat Basikal Elektrik Hero?

Seperti slogan Basikal Elektrik Hero menyarankan, model ini dibuat untuk meningkatkan pengalaman menunggang penunggang ke tahap yang lebih tinggi. Menunggang dengan Hero dan menakluki sebarang cabaran medan dengan gaya legenda. Ciri-ciri luar biasa Hero memenuhi permintaan menunggang lebih ramai orang. Semua orang boleh menikmati pengalaman menunggang pantas dan licin di semua medan dengan Hero. Selain itu, pasukan Heybike yakin sepenuhnya bahawa menunggang basikal elektrik memberikan manfaat kesihatan kepada penunggang dan bumi. Penghasilan serat karbon menggunakan tenaga yang kurang berbanding keluli dan tembaga, dan kurang sisa dihasilkan juga, yang membantu melindungi sumber semula jadi dan alam sekitar.

Basikal Elektrik Hero akan dikeluarkan tidak lama lagi dan laman web ini () menunjukkan maklumat lanjut mengenainya. Terdapat juga 150 kupon (bayar terlebih dahulu $50 untuk $500) untuk pelanggan membelinya melalui laman web ini. Kupon hanya boleh digunakan untuk membeli Basikal Elektrik Hero semasa tempoh pembiayaan berkumpulan di Platform Indiegogo.

Mengenai Heybike®

Jason Fang, pengasas Heybike, berkata: “Heybike wujud dengan misi untuk memberikan setiap orang pengalaman menunggang terbaik dan membantu mencipta planet yang lebih hijau.” Ia menawarkan mod pengangkutan hijau muktamad dengan dua pilihan untuk setiap penunggang: mengayuh dengan bantuan enjin elektrik, atau menetapkan kaki bebas dengan menunggang basikal elektrik menggunakan kuasa bateri.

Heybike komited untuk memperkenalkan inovasi ke pasaran dan memperluaskan barisan produk untuk memenuhi keperluan pelanggannya, menggalakkan gaya hidup yang menyatukan masyarakat dan memudahkan perjalanan.

Untuk maklumat terkini mengenai produk terbaru Heybike dan berita terkini syarikat, lawati dan ikuti Heybike di, @heybikeofficial di , heybike_official di dan . Untuk mencuba menunggang basikal elektrik Heybike, anda boleh melawat .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.