Headwolf Persembahkan Tablet Android 14 Terkini Fpad5

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Feb. 1, 2024 — Pada 1 Februari, Headwolf melancarkan tablet nipis dan ringan Android 14 terbaru Fpad5 2024 dengan G99 dan menyokong pengenalan muka dan kuasa pemprosesan tanpa tandingan! Ia tentu sahaja akan menjadi pilihan yang sempurna untuk kerja dan main.

Headwolf-Fpad5
Headwolf-Fpad5

Cipset G99 yang berkuasa
Tahap kelajuan seterusnya
Helio G99 menampilkan pemproses okta-teras berdasarkan seni bina ARM Cortex-A762+Cortex-A556. Dengan proses pembuatan 6nm, ia mencapai penggunaan tenaga yang lebih rendah dan prestasi yang dipertingkatkan. Ia sangat berupaya untuk permainan video, hiburan dan tugas-tugas produktif.

8GB+8GB+128GB
Alam storan tanpa had
Rasakan multitasking licin dengan 8GB LPDDR4X RAM yang terpadu Fpad5 + 8GB ingatan maya, memberdayakan anda untuk menangani beberapa aplikasi dengan mudah. Rasakan ruang storan UFS2.1 128GB yang luar biasa, membenarkan anda dengan mudah merekod setiap momen luar biasa tanpa risau habis kapasiti.

Kecekapan logam sempurna
Badan ketupat muktamad
Dicipta dengan reka bentuk logam sekali guna yang licin, Fpad5 bersinar dalam warna hitam obsidian yang memikat, seakan-akan luasnya angkasa lepas. Hanya 320g, Fpad5 mempamerkan profil nipis 7.8mm, membuat anda berasa bebas memegangnya di tangan anda, kerana ia menjadi rakan wajib anda untuk penjelajahan bandar secara mudah.

Paparan FHD 8.4 inci
Memudarkan garis antara maya dan realiti
Fpad5 dilengkapi dengan paparan IPS FHD yang menakjubkan 8.4 inci, dengan resolusi sehingga 1200 x 1920. Ia menawarkan 16 juta warna yang cerah dan nisbah kontras 1200: 1, memberikan pengalaman visual yang hangat dan lembut.

Stereo speaker kotak ganda
Speaker stereo kotak tinggi isi yang dibina ke dalam Fpad5, menghasilkan kesan audio yang kaya dan semula jadi. Sama ada anda menonton video, mendengar muzik, atau menjelajah TikTok, ia menawarkan pengalaman yang menyeluruh dalam setiap senario.

Mengambil Widevine L1 & Netflix
Hidupkan video definisi tinggi
Dilengkapi dengan DRM Widevine L1, Fpad5 membenarkan pengguna untuk menikmati pemainan video definisi tinggi sehingga 30 aplikasi video popular di seluruh dunia, hidupkan lebih 100,000 filem definisi tinggi di Netflix. Selain itu, Fpad5 mengekalkan sambungan fon 3.5mm universal, dan disatukan dengan speaker ganda yang dikuasakan oleh amplifikasi Kelas K, ia menghasilkan pengalaman sinematik yang benar-benar memerangkap.

Android 14 generasi seterusnya
Personalisasi tahap seterusnya
Dengan menampilkan sistem Android 14 yang revolusioner, Fpad5 meningkatkan pengalaman pengguna ke tahap tanpa sebelumnya dengan meningkatkan produktiviti sambil memberi tumpuan lebih kepada perlindungan privasi.

Sambungan 4G LTE ganda 2.4G/5G
Cepat, selamat, stabil
Fpad5 menampilkan slot kad ganda, membenarkan anda memasukkan kad Nano SIM 4G LTE, memastikan anda sentiasa terhubung pada bila-bila masa dan di mana sahaja. Ia juga menyokong kad TF, dengan kapasiti maksimum sehingga 2TB, melepaskan potensi kreatif anda.

Fpad5 menyokong WiFi AC dual-band (2.4G/5G), membolehkan anda mengalami kelajuan, keselamatan dan kestabilan masa depan sekarang. Selain itu, ia menggabungkan Bluetooth 5.2, memesankan pemindahan fail dan sambungan peranti yang licin.

Kapasiti lebih besar, kitaran cas lebih sedikit, Berdaya sepanjang hari
Bateri Fpad5 menampilkan kapasiti menakjubkan sehingga 5500mAh, membolehkan penggunaan tanpa henti selama 7-8 jam. Ia menunjukkan daya tahan luar biasa terhadap degradasi, mengekalkan 80% kapasitinya walaupun selepas 500 kitaran cas. Selain itu, dengan antaramuka cas Type-C 10W yang dilengkapinya, ia dengan cepat mengisi semula tenaganya.

Kamera depan 8MP, belakang 13MP
Ubah momen cemerlang ke kekal
Lakukan pengembaraan fotografi yang luar biasa, dibakar oleh kamera depan berkuasa 8 megapiksel dan kamera belakang bertingkat 13 megapiksel yang menakjubkan. Bebaskan kreativiti anda kerana kamera depan menggabungkan pengenalan muka, meningkatkan kehidupan panggilan video anda.

Menyokong GPS+BDS+Galileo+Glonass
FPad5 menyokong GPS, BDS, Galileo, empat sistem peloporan satelit utama di dunia, perjalanan lebih jauh, anda boleh dengan cepat mencari arah.

Jenama: Headwolf
E-mel:
Laman Web Rasmi:  

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.