Guardz dilancarkan di Australia dan New Zealand untuk memperkasa MSP bagi menjamin dan mengilhamkan keselamatan siber SMB

(SeaPRwire) –   Perkongsian dengan pengedar IT berpusat di Australia yang dipercayai, Manage Protect, membolehkan MSP melindungi pelanggan perniagaan kecil dan sederhana mereka

SYDNEY dan TEL AVIV, Israel, Feb. 7, 2024 — , syarikat keselamatan siber yang menyekat dan menjamin perniagaan kecil, hari ini mengumumkan pelancarannya di Australia dan New Zealand, memberdayakan MSP untuk menyekat dan menjamin SMB dengan platform siberbersepadu, terukur dan tunggal. Penyelesaian Guardz akan diedarkan melalui perkongsian dengan syarikat teknologi awan IT Australia yang dimiliki dan dioperasikan secara tempatan.

Perniagaan kecil adalah tulang belakang ekonomi Australia dan membentuk 95% perniagaan, mencipta pekerjaan, menyokong komuniti tempatan, dan menyediakan perkhidmatan penting. Hampir 70% SMB Australia telah mengalami insiden keselamatan siber yang menyebabkan gangguan perkhidmatan, kerosakan reputasi, dan kehilangan pendapatan, dan sering membawa kepada penutupan pintu tetap. Sebagai tulang belakang ekonomi negara, syarikat-syarikat ini tidak hanya memerlukan perlindungan siber ujung ke hujung, tetapi juga kakitangan dengan pengetahuan untuk mengurus dan menguruskan keselamatan siber secara proaktif. Disebabkan sumber terhad, had belanjawan, dan kekurangan kesedaran dan latihan, SMB ini sering bergantung kepada Pembekal Perkhidmatan Terurus (MSP) untuk meningkatkan kebersihan siber dan menguruskan IT mereka.

Manage Protect menyumber dan menawarkan teknologi awan terbaik kepada pasaran Australia dan New Zealand, menyediakan sokongan teknikal tempatan mendalam dan pemberdayaan rakan kongsi untuk melindungi perniagaan pelanggan MSP mereka. Penyelesaian keselamatan siber Guardz untuk MSP akan tersedia kepada lebih daripada 300 pelanggan MSP Manage Protect, membolehkan mereka menguruskan keselamatan siber ujung ke hujung pelanggan secara licin dengan keupayaan pengesanan dan tindak balas automatik.

“Sebagai tulang belakang ekonomi Australia, SMB adalah penting untuk memastikan sikap siber dan operasi negara,” kata Dor Eisner, CEO dan Pengasas Bersama Guardz. “Tiada cara yang lebih baik untuk melindungi SMB berbanding mencapainya melalui MSP berharga mereka, dan kami gembira telah bergabung tenaga dengan Manage Protect untuk merealisasikan misi perlindungan siber bersatu kami bagi jutaan perniagaan ini.”

“Sebagai syarikat Australia, kami bangga memberdayakan perniagaan tempatan melalui teknologi. Kami telah lama mencari produk yang akan menawarkan keselamatan siber yang menyeluruh dan mudah capai kepada pelanggan kami, dan kami telah mendapatinya dalam penyelesaian unik, holistik Guardz,” kata Andrew Johnson, Pengarah Urusan dan Pengasas Manage Protect. “Bekerja bersama pasukan Guardz, kami telah menyesuaikan platform untuk pasaran kami dengan sokongan teknikal tempatan 100%, penagihan (AUD), latihan, pensijilan, dan pusat data yang baru dibangunkan untuk melayani rantau kami. Kami gembira bekerja dengan MSP tempatan untuk membolehkan dan memberdayakan mereka untuk Mengurus & Melindungi pelanggan mereka dan memberi mereka kedamaian fikiran yang layak secara cekap dan kos efektif.”

Menggunakan platform keselamatan siber Guardz, MSP boleh mengawal sikap siber, pemulihan dan pelan langganan perniagaan dari platform tunggal, berbilang penyewa. Penyelesaian mudah, menyeluruh dan kos efektif menyediakan pengesanan ancaman dan pemulihan automatik merentasi semua vektor serangan utama, termasuk data perniagaan, identiti pekerja, direktori awan, pelayaran web, e-mel, dan peranti. Penyelesaian berdaya AI ini secara automatik dan berterusan memantau cetak jari digital dalaman dan luaran syarikat, memberikan amaran tindakan dan pencegahan risiko masa nyata.

Tentang Guardz

adalah platform keselamatan siber bersatu yang dibina untuk memberdayakan MSP untuk menyekat dan menjamin SME terhadap ancaman yang sentiasa berubah seperti phishing, ransomware, kecurian akaun, kehilangan data, dan risiko pengguna dengan menggunakan AI dalam pendekatan berlapis. Penyelesaian ini menyederhanakan keselamatan siber dengan keupayaan pengesanan dan tindak balas automatik merentasi pengguna, e-mel, peranti, dan data awan, semuanya dari satu pandangan tunggal. Dengan menggabungkan teknologi keselamatan siber yang kukuh dan kepakaran insurans mendalam, Guardz memastikan bahawa keselamatan perniagaan sentiasa dipantau, dikendalikan dan dioptimumkan untuk mencegah serangan berikutnya dan mengurangkan risiko.

Tentang Manage Protect Ltd

adalah syarikat teknologi yang dimiliki dan dioperasikan di Australia. Selama lebih 15 tahun, kami telah mengkhususkan diri dalam penyelesaian awan bersepadu untuk memberdayakan pembekal perkhidmatan terurus (MSP) dalam menyediakan keselamatan, kelangsungan perniagaan dan penyelesaian produktiviti kepada perniagaan kecil dan sederhana Australia dan New Zealand. Rantai rakan kongsi Manage Protect yang sepadan, dilatih dan disahkan menyediakan penyelesaian terbaik yang disumberkan secara global, sambil dihoskan dan disokong secara tempatan.

Perkhidmatan termasuk Perkhidmatan Keselamatan Terurus, Sandaran Awan, Kolaborasi, Perkhidmatan E-mel dan Keselamatan, Perkongsian Fail dan Keselamatan, Lesen Microsoft, Pengurusan Peranti Mudah Alih dan Keselamatan Web dan Hujung Tujun. Kami komited untuk berkongsi pandangan, nasihat, tindakan yang disyorkan dan meningkatkan kesedaran terhadap risiko siber di kalangan rakan kongsi dan komuniti perniagaan yang lebih luas.

Hubungan Media:
Allison Grey
Headline Media

US: +1 323 283 8176
UK: +44 203 807 4482
IL: +972 53 820 2606 

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.