Greenland Technologies Umumkan Tambahan Correlli Incorporated kepada Rangkaian Pembekal Perkhidmatan Berkanun HEVI yang Sedang Berkembang Pesat

(SeaPRwire) –   EAST WINDSOR, N.J., 6 Feb. 2024 — Greenland Technologies Holding Corporation (Nasdaq: GTEC) (“Greenland” atau “Syarikat”), pemaju teknologi serta pengeluar kenderaan industri elektrik dan sistem pacuan untuk mesin penyusunan dan kenderaan bahan, hari ini mengumumkan penambahan Correlli Incorporated (“Correlli”) kepada program rangkaian Penyedia Perkhidmatan Bertauliah (ASP) HEVI negara Greenland yang berkembang pesat, yang akan menyokong permintaan yang meningkat untuk barisan produk kenderaan industri elektrik HEVI Syarikat yang semakin bertambah.

Correlli adalah penyedia perkhidmatan peralatan sehenti. Disatukan di negeri Maryland, ia dilesenkan dan diinsuranskan sepenuhnya. Presiden Patrick Correlli dan anak lelakinya memulakan Correlli pada 1 Jun 1999 sebagai kedai membaiki bebas. Perniagaan itu kini menyokong pembaikan atas semua jenama dan model peralatan konstruksi dan kini menjadi peniaga bagi banyak pengeluar peralatan. Untuk maklumat selanjutnya sila lawati . 

Raymond Wang, Ketua Pegawai Eksekutif Greenland, mengulas, “Kami gembira mengalu-alukan Correlli ke dalam rangkaian program Penyedia Perkhidmatan Bertauliah HEVI negara yang berkembang pesat. Dengan hampir 25 tahun pengalaman, Correlli telah memantapkan dirinya sebagai penyelesaian sehenti yang terkemuka untuk keperluan peralatan berat di Baltimore. Sebagai sebuah perniagaan milik keluarga, mereka sejajar dengan dedikasi kami terhadap kecemerlangan dalam produk, perkhidmatan dan sokongan. Mempunyai Correlli di atas kapal memberikan kami keyakinan tambahan bahwa pemilik-pemilik HEVI dapat bergantung pada syarikat yang dipercayai ini untuk perkhidmatan dan sokongan yang terbaik.”

Ketua Pegawai Eksekutif Wang melanjutkan, “Kami melihat momentum yang berterusan dari rakan kongsi tempatan yang telah ditubuhkan, yang telah mempercepatkan pertumbuhan dan mengembangkan capaian program rangkaian negara HEVI. Kami yakin bahwa pembangunan yang sedang berlangsung ini akan memberikan daya saing yang besar dalam jangka panjang. Pelanggan dapat membuat keputusan pembelian yang lebih tepat, kerana mereka merasa lega dengan jaminan bahwa Greenland menyokong kenderaan industri elektrik dan terdapat rangkaian negara yang telah ditubuhkan bagi penyedia perkhidmatan peralatan berat yang boleh dipercayai, seperti Correlli, yang menyokong mereka.”

Mengenai Greenland Technologies Holding Corporation

Greenland Technologies Holding Corporation (NASDAQ: GTEC) adalah pemaju dan pengeluar sistem pacuan untuk mesin penyusunan dan kenderaan elektrik, serta kenderaan industri elektrik. Maklumat tentang bahagian peralatan berat industri bersih Syarikat dapat ditemukan di

Pernyataan Tempat Perlindungan Selamat

Siaran akhbar ini mengandungi pernyataan yang mungkin merupakan “pernyataan berpandangan ke hadapan.” Pernyataan tersebut mencerminkan pandangan semasa Greenland sehubungan dengan peristiwa mendatang dan tunduk pada risiko dan ketidakpastian tersebut, banyak di antaranya berada di luar kendali Greenland, termasuk yang dinyatakan dalam bahagian Faktor Risiko bagi Laporan Tahunan Greenland pada Borang 10-K yang difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa AS (“SEC”). Salinan tersedia di laman web SEC, . Perkataan seperti “mengharapkan,” “menganggarkan,” “meramal,” “membelanjakan,” “meramalkan,” “mengantisipasi,” “bermaksud,” “merencanakan,” “mungkin,” “akan,” “boleh,” “harus,” “yakin,” “meramalkan,” “potensi,” “terus berlanjut,” dan ungkapan serupa dimaksudkan untuk mengidentifikasi pernyataan berpandangan ke hadapan tersebut. Pernyataan berpandangan ke hadapan ini termasuk, tanpa batasan, harapan Greenland sehubungan dengan prestasi mendatang. Selain itu, terdapat ketidakpastian tentang penyebaran selanjutnya virus COVID-19 atau terjadinya gelombang kasus lain dan dampaknya terhadap operasi Syarikat, permintaan terhadap produk Syarikat, rantai pasokan global dan kegiatan ekonomi secara umum. Sekiranya satu atau lebih dari risiko atau ketidakpastian ini terwujud, atau jika asumsi yang mendasari pernyataan berpandangan ke hadapan terbukti tidak tepat, hasil aktual dapat berbeda secara material dari yang dijelaskan di sini sebagai niat, direncanakan, diantisipasi atau diharapkan. Pernyataan yang terkandung dalam siaran berita ini mengenai tren atau kegiatan masa lalu tidak boleh dianggap sebagai representasi bahwa tren atau kegiatan tersebut akan berlanjutan di masa depan. Greenland tidak bermaksud dan tidak menganggap adanya kewajiban untuk memperbarui pernyataan berpandangan ke hadapan ini, selain yang diwajibkan oleh undang-undang.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.